Новини|09.11.2016 10:45

Временно затварят изграждащото се кръгово на Трендафила

© Copyright 2016 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2016 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Поради извършване на асфалтови работи, на 10 ноември (четвъртък), в рамките на работния ден, кръстовището в района на кв. Трендафила ще бъде затворено за движение.

Трафикът ще бъде пренасочен по следните обходи маршрути:
– от кв. Русевци в посока центъра – движението ще се пренасочи по ул. „Тота Венкова“;
– от центъра в посока кв. „Русевци“ – движението ще бъде пропускано в едното пътно платно в направлението бул. „Могильов“ – ул. „Свищовска“;
– ул. „Свищовска“, в района на пазара в кв. „Младост“, ще бъде затворена, като движението ще бъде пренасочен по ул. „Венец“ в посока ул. „Лазурна“;
– движението от ул. „Лазурна“ ще бъде пренасочено по ул. „Тота Венкова“.

В рамките на временната организация на движение, автобусите от градския транспорт, движещите се в посока център – кв. Русевци, ще изпълняват утвърдената транспортна схема до 14.00 часа на 10 ноември 2016 г. След този час автобусите ще бъдат пренасочвани по ул. „Лазурна“ и ул. „Тота Венкова“.

Спирките по ул. „Свищовска“ няма да бъдат обслужвани след 14 часа и молим гражданите да използват спирка Катюша и спирка Пазар Младост. Ще бъде открита временна спирка в района на кръстовище Крушата. Линии с номера 31 и 33 ще движат двупосочно по улиците „Лазурна“, „Тота Венкова“ и „Найден Геров“.

Община Габрово апелира водачите да преминават с повишено внимание в посочените участъци и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар