Новини, Общество|17.10.2016 9:50

Кметът д-р Иванов връчи плакетите на почетните граждани

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

На тържествено заседание на Общинския съвет кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов връчи отличията на удостоените със званието „Почетен гражданин на Севлиево“.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Тази година това са:

Ротари клуб – Севлиево, които бяха удостоени с официално отличие
„Почетен знак – Севлиево“ за големи заслуги и постижения в областта на науката, техниката, културата, образованието, спорта, изследователската, стопанската и обществена дейност. От тяхно име почетния знак получи председателят Мирослав Марков.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Крум Иванов Табаков беше удостоен за големи заслуги в областта на културата, духовния и обществен живот в община Севлиево, Димо Панчев Панчев – за големи заслуги в областта на спорта и обществен живот в община Севлиево, Марко Мариянов Косев – за големи заслуги в областта на спорта и обществен живот, Николай Тодоров Петров – за големи заслуги в областта на здравеопазването, образованието, спорта и обществен живот, Марияна Георгиева Байчева – за големи заслуги в областта на здравеопазването, образованието, спорта и обществен живот, Иван Делчев Делчев – за големи заслуги в областта на здравеопазването, образованието, спорта и обществен живот, а Цоньо Стоев Събев – за големи заслуги в областта на културата, стопанската и обществена дейност в община Севлиево.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар