Крими, Новини|29.06.2016 9:00

Съдът извърши оглед на мястото, където бе убит 30-годишният Цветомир

На снимката отляво на дясно: Жени Шикова, Людмила Рачева и Димитър Димитров © Copyright 2015 — Gabrovo News. All Rights Reserved

На снимката отляво на дясно: Жени Шикова, Людмила Рачева и Димитър Димитров © Copyright 2015 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Продължава съдебното следствие по наказателно дело от общ характер за убийство. Подсъдим по делото е К.Г. от Габрово, обвинен от Габровска окръжна прокуратура в това, че на 20 септември миналата година в габровското село Чукили, умишлено умъртвил 30-годишния Цветомир Петков от Габрово, като му нанесъл множество удари с юмрук и ритници с крак в главата, като смъртта е причинена по особено мъчителен за убития начин и с особена жестокост.

В хода на съдебното заседание, проведено в началото на седмицата, съдът извърши оглед на местопроизшествието, по време на който повторно бяха разпитани четирима свидетели, присъствали по време на инцидента.

Разпитите бяха придружени и със съответните измервания и заснемане, извършени от компетентни лица при Областна дирекция на МВР – Габрово.

Предвид неявяването по уважителна причина на вещите лица, изготвили допуснатата в предходното заседание повторна съдебно медицинска експертиза и като съобрази становищата на страните, държащи на непосредствения разпит на експертите, съдът отложи разглеждането на делото.

С оглед ангажираността на страните и вещите лица съдът насрочи следващо заседание по делото за 19 септември 2016 г.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар