Новини, Общество|16.05.2016 9:25

Кметът д-р Иванов към абитуриентите: От вашите избори в живота зависи бъдещето ви

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов се срещна с абитуриентите на випуск 2016 от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“. В Деня на зрелостника градоначалникът разговаря с всеки един от младите хора, завършващи средно образование и лично им подари по една флашка с логото на Община Севлиево, в която да събират смелите си проекти.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

“Бъдете смели, вярвайте си и си поставяйте високи цели, защото от вашите избори в живота зависи бъдещето ви!“, обърна се той към завършващите 12-ти клас и ги посъветва да бъдат разумни, когато избират какво да учат. „Бъдете уверени в себе си, не се страхувайте от предизвикателствата на живота, но постъпвайте с мъдрост, защото вие поемате съдбата си в своите ръце. Желая ви успех, смелост, дръзновеност и креативност“, допълни кметът и не скри надеждите си, че един ден повечето от младите хора ще се завърнат в Севлиево, където ще успеят да се реализират в личностен и в професионален план.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Същият подарък получиха и останалите зрелостници от випуск 2016 по време на церемонията по изпращането им в Средното общообразователно училище „Васил Левски“, Професионална гимназия „Марин Попов“ и Професионална гимназия по транспорт и машиностроене в село Градница.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

“На добър час!” им пожелаха и зам.-областният управител Иглика Събева, председателят на ОбС Здравка Лалева и зам.-кметът Красимира Йорданова.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар