Свържи се с нас

Икономика

Топ 5 ползи от застраховането на жилище

Published

on

Притежаването на собствен дом е нещо прекрасно, но ако сте като повечето хора, вероятно не сте мислили много за застраховането му. Имотът е най-скъпата собственост на българина, но когато става дума за защита, той отстъпва място на автомобила. Повече от 70% от застраховките са за автомобилно застраховане.

Ето обаче ТОП 5 ползи от застраховането на жилище:

1. Предлага усещане за защита и сигурност Защитата на вашата собственост обхваща всички видове риск от щети, причинени от пожар, природни бедствия или други фактори. Той също така покрива риска от загуба в резултат на кражба или други престъпни действия.

2. Не е скъпо и повечето хора могат да си го позволят Имуществените застраховки варират между 40 и 200 лв. на година, в зависимост от покритите рискове. Следователно само с малък разход имотните ви активи са добре защитени.

3. Покрива временно място за престой Ако поради някаква причина, независеща от вас загубите дома си, определен тип застраховка може да ви предостави алтернативно място за престой или да ви компенсира таксата за наем на временното място.

4. Широкообхватно Освен основното си жилище, може да застраховате и прилежащи обособени структури, например гараж, навес, масивна ограда и т.н., както и строително-монтажни работи. Домашното имущество, електронното оборудване и друга лична собственост във вашия дом също подлежат на защита.

5. Лесно и бързо Сключването на застраховка става изключително лесно и отнема само няколко минути. Много от фирмите предлагат и застраховане онлайн.

Въпреки че повечето хора си мислят „Едва ли ще се случи на мен!“, рискът от загуби е възможен, а застраховката на собствеността успешно би минимизирала въздействието му.

Ако вече сте закупили жилище или тепърва Ви предстои, свържете се с нашите брокери. Всеки закупил имот с ГАРАНТ, получава до – 10 % отстъпка от Застрахователен брокер „Амарант“ – офис ЕСА.

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица