Свържи се с нас

Икономика

Ние питаме – екипът на ГАРАНТ знае

*Публикация съгласно договор*

Published

on

Представяме ви Виктория Банева – брокер консултант при Гарант Недвижими имоти, с успешна реализация и многобройни сделки за крехкия си професионален път! Още по време на студентските си години Виктория проявява интерес в сферата на недвижимите имоти и намира поприще в нея – държи да се развива и да повишава квалификацията си. Като консултант цени откритите и лоялни отношения със своите клиенти със стремеж да предпазва техните интереси.

Каква е твоята лична причина да станеш консултант?
Не харесвам ограниченията във възможностите. Сферата на недвижимите имоти е широко перспективна. Дава ми шанса да се развивам личностно, да срещам нови хора и да създавам различни контакти. Свободата сама да организирам работния си ден ми харесва. Идеята да нямам лимит на възнаграждението ме стимулира и предизвиква още повече. А удоволствието да си малка причина от щастието на някой е несравнимо и зареждащо. Работата ми доставя истинско удоволствие. За мен понеделник е любим ден, защото правя това, което ми харесва.

Защо според теб ти се доверяват клиентите, каква е стойността на услугата, която ти предоставяш, когато работиш с тях?
За мен „сделката“ не е на всяка цена. Не обичам да губя доверието на клиента си, старая се максимално най-точно да усетя мечтата за нов дом или идеята за добра инвестиция. Уважавам хората, които ми се доверяват и изразявам благодарността си като давам всичко от себе си, за да защитя техните интереси.

До каква степен според теб брокерът трябва да бъде и психолог?
Правилното разчитане на вербалните и невербалните знаци биха улеснили работата на един брокер. Умението да слушаш активно и да задаваш правилните въпроси води до повече реализирани сделки. Всичко това може да се обобщи в сферата на психологията.

Какво би посъветвал своите клиенти – защо трябва да изберат свой личен, ексклузивен брокер? Защо да изберат ГАРАНТ и теб като брокер?
Една от основните грешки на даден клиент е желанието му да работи с много брокери. Често това води до губене на фокуса и вместо клиентите да са в конкуренция помежду си, ние брокерите ставаме. Един ексклузивен договор стимулира много повече консултанта да защити максимално интереса на клиента си. Едни от основните ми качества като брокер в ГАРАНТ са точност , коректност и открити отношения. Най-добрата реклама е доволният клиент!

Ако искате Вашият личен брокер да бъде Виктория Банева, свържете се с нея на 0898 675 565 или посетете офиса на Агенция ГАРАНТ в град Габрово, ул. „Априловска“ № 6.

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица