Любопитно, Новини|20.06.2019 15:35

Слава Рачева зарадва малки и големи с изпълнения и верния си куклен приятел

снимка: Община Севлиево

Слава Рачева с Педя Човек Лакът Брада смая Севлиево по време на кинофестивала „Филмирай“. Любимият глас на поколения български деца, жената в ролята на Педя Човек Лакът Брада – Слава Рачева, зарадва севлиевци и гостите на града за началото на събитието.

Пред събралите се на площада хора Слава Рачева с емблематичната си кукла показа завиден талант и върна назад във времето всички присъстващи като изпя любимата песен от приказката за Педя Човек Лакът Брада.

снимка: Община Севлиево

Изявата ѝ бе малко преди началото на пътуващия кинофестивал „Филмирай“, който се провежда с подкрепата на Община Севлиево.

Самата Рачева участва в един от филмите, който бе прожектиран снощи пред севлиевската публика. Тя е част от екипа на българския късометражен филм „Диагноза“, който бе излъчен преди първата кинопрожекция от „Филмирай“.

снимка: Община Севлиево

През първата вечер на пътуващия кинофестивал зрителите успяха да се насладят на френската комедия „Бекасин“, прожектирана под звездите на откритата сцена на площад „Свобода“.

През втория ден на фестивала Слава Рачева се срещна с малките любители на киното в комплекс „Йовко Йовков“, където бе даде старт на детското издание на „Филмирай!“.

снимка: Община Севлиево

Малчуганите останаха впечатлени от Педя Човек Лакът Брада, а преди прожекцията успяха да чуят и няколко български народни приказки, рецитирани от самата Рачева.

Тази година „Филмирай!“ включва четири заглавия за възрастни, които могат да бъдат гледани на открито на площад „Свобода“.

снимка: Община Севлиево

Прожекциите ще бъдат в 21:00 часа до 22 юни. Прожекциите на детските филми ще бъдат в детски комплекс „Йовко Йовков“.

Община Севлиево подарява фестивала на всички жители и гости на града като прожекциите ще бъдат безплатни. При лошо време филмите ще се прожектират в централното фоайе на Общината.

снимка: Община Севлиево


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Напиши коментар