Републиканският консултант по кардиология с безплатна лекция в Габрово

Лекцията е на тема „Как да се грижим сами за здравето си“ и ще се състои на 9 април (вторник)
от 18 часа в зала „Възраждане“. Поканени са пациенти, кардиолози, граждани, всички, които искат да научат нещо полезно за здравето, а при определени обстоятелства – и за живота си.
Инициативата е на Клуб „Знание“ към Народно читалище „Будителите 2017“ и на д-р Павлина Хинкова. Насочена е не само към професионалните среди, а към всички габровци.

Доц. д-р Сотир Марчев е познат на публиката. Медиите го предпочитат като събеседник, защото е винаги интересен, малко нестандартен и много полезен.
Изпълнителният диpектоp на Българския кардиологичен инcтитyт има две медицински специалности – кардиология и вътрешни болести, както и „Здравна култура“ и „Превод на мдицинска литература“ с опит в ехокардиографията. Той е началник на Клиниката по кардиология в МБАЛ „Сърце и мозък“ – Плевен и доцент по кардиология към Медицински университет – Плевен.
Мнозина лекари и пациенти от Габрово може би са имали вече своята среща с него по професионални, или здравословни причини. Целта на лекцията му в Габрово е не да ви заведе в кабинета му, а напротив – да ви даде онова знание, благодарение на което да стоите далеч от него. Входът е свободен. В залата ще бъде създадена възможност за въпроси и диалог с публиката.

Акцент ще бъдат новостите в областта на кардиологията, как да реагирате при островъзникнали симптоми и как да живеете пълноценно със сърдечно заболяване.

Напиши коментар