Крими, Новини|12.02.2019 15:36

Крадци разкостиха автосервиз с гумаджийница за по-малко от 12 часа

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Неизвестни крадци буквално разкостиха цял автосервиз с гумаджийница към него, поместен в гараж с прилежащи помещения, намиращ се на ул.“Синкевица“ в Габрово.

Престъплението е било извършено за времето от 13.00 часа в неделя до 12.20 часа в понеделник. Сигнал в полицията подал потърпевшият собственик.

Бандитите са успели да задигнат компресор, подемник, стенд за регулиране на предници, машина за монтаж и демонтаж на гуми на леки автомобили, машина за монтаж и демонтаж на гуми на тежкотоварни автомобили, баланс машина, машина за вулканизация на гуми, водоструйка, пароструйка и прахосмукачка за по-малко от 12 часа.

Нанесените щети са в процес на установяване. На мястото е извършен оглед от криминалисти. По случая е образувано досъдебно производство.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Така разкостваме ние русофилите 🙂

    Николай и Евгения Баневи бяха арестувани в Париж, след като по-рано в петък от прокуратурата обявиха, че се извършва акция, свързана с приватизирания завод Полимери. Предприятието беше собственост на фамилията, но след това продадено.

    През 2012 година заводът е обявен в несъстоятелност. Последваха години на безстопанственост, белязани от аварии с опасни субстанции, изоставени на площадката на предприятието и милиони инвестирани от държавата, за да бъдат изнесени от страната, припомня БНР.

    Баневи са редовни критици на управлението на Бойко Борисов и не веднъж са отправяли обвинения по негов адрес за това, че покровителства престъпността в страната.

    През август 2017 г. премиерът отправи обвинения за това, че всичко в завода било заграбено и унищожено, а пък „собствениците имат „Мерцедеси-Майбах“ и си позволяват да дават оценка на правителството. Тогава той определи приватизацията на завода като „разбойническа“.

Напиши коментар