Крими, Новини|23.01.2019 11:50

Спипаха непълнолетен с наркотици до училище в Габрово

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Непълнолетен младеж бе арестуван в района на габровско училище, заради наркотици. При обиска на непълнолетния криминалистите открили метаамфетамин и марихуана.

Белезниците на ръцете му щракнали в понеделник сутринта, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово. Тогава около 08.20 ч. служители на сектор „Криминална полиция“ извършили ареста.

При претърсването на лицето полицаите се натъкнали и иззели розово прахообразно вещество, което при полевия наркотест реагирало на метаамфетамин.

Открита била и суха зелена листна маса, която при теста реагирала на наркотичното вещество марихуана.

Намерената дрога била иззета, а арестуваният младеж отведен в габровската полиция, където бил задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • Не е продавал от хубавите амфетки на Баце Боко значи…

  • Копирано от Стефан Северин:ОЩЕ ЕДИН ХРАНТУТНИК НА САЩ!„Тези 45 години комунизъм бяха много тежки за България. Ние не можем още да се оттървем от тези тъмни времена. Българинът загуби своето трудолюбие, честност, почтеност благодарение на тези 45 години“. Това са думи на Петър Стоянов. Секретарят на комсомола в най-елитната гимназия на Пловдив. Момчето, което беше прието право, когато приемаха едва двайсет души. Юристът, който без никакви спънки стана веднага адвокат , а в онези времена за това се искаше подписа на министъра. Адвокатът, който написа книгата „Разводът” и посочи, че жената при капитализма е била в златна клетка, а единствено при социализма е била свободна и се разгънала творчески. Зетят на активен борец против фашизма и капитализма. Активният участник всяко лято в така наречените летящи бригади, които учеха комсомола, докато почива от работа на полето, на истински социалистически норми на живот. Адвокатът, който беше избран за говорител на СДС в Пловдив през 1990 година и се кри девет месеца, за да разбере накъде отиват нещата / по думи на синия депутат Христо Марков/. И всичко това е изсипано на човек, който е син на враг на народа? За баща му бившият полковник от Държавна сигурност Атанас Ракидов ми е доверявал, че е бил платен техен доносник. Като навържите горните факти, ще повярвате. Затова са му тъмни „онези 45 години”. Да се чуди човек – кой е построил три Българии след 9 септември 1944 като е бил толкова мързелив народа? И той не вярва на думите си, но така трябва да говори, за да си заслужи дажбата от господарите.

Напиши коментар