Свържи се с нас

Обяви

Пицария „Фреш“ търси сервитьорки

*Публикация съгласно договор*

Published

on


Пицария „Фреш“, гр. Габрово, бул. „Могильов“ No86, търси да назначи отговорни и позитивни хора, които да работят дългосрочно (целогодишно) на позиция сервитьорка.

Служителите на Пицария „Фреш“ получават:

– Сигурно и редовно заплащане;
– Възможност за развитие;
– Бонуси;
– Обучение;
– Работа на смени, подходяща за студенти (Предишен опит не е задължителен);
– Работа в реална и динамична среда, сред млад екип;
– Постоянен трудов договор;
– Социални и здравни осигуровки;
– Отпуски;
– Коректност от страна на работодателя;

Ако проявявате интерес към предлаганата позиция, може да посетите обекта на място, на адрес гр. Габрово, бул. „Могильов“ No86, или да се свържете на телефон: +359 878 16 77 72.

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

„Приложно програмиране“ в ПТГ „Д-р Никола Василиади“

Published

on

ПРИЕМ
ЗА УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Специалност: „Приложно програмиране“
Професия: „Приложен програмист“
/с интензивно изучаване на английски език-хорариумът е приравнен към обучението в езиковите гимназии/

ОБУЧЕНИЕТО ПО СПЕЦИАЛНОСТТА ВКЛЮЧВА ИЗУЧАВАНЕТО НА:
⇒ програмиране за разработване на приложен софтуер;
⇒ алгоритмично програмиране С++, С#;
⇒ програмиране в интернет среда- HTML/HTML5, CSS/CSS3, Java Script, Java, PHP, SQL;
⇒ разработка на Web приложения – Front-end и Back-end програмиране;
⇒ архитектура и организация на бази от данни;
⇒ алгоритми и структури от данни, обектно-ориентирано програмиране със С++, C#;
⇒ разработка на софтуер, операционни системи и вградени и управляващи системи.

ЗАВЪРШИЛИТЕ ТАЗИ СПЕЦИАЛНОСТ ПРИДОБИВАТ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ЗА:
⇒ разработване на интернет приложения и програмни продукти;
⇒ проектиране и изработване на Web платформи с помощта на съвременни програмни езици;
⇒ програмиране и организиране на бази от данни;
⇒ работа с операционни системи, системен и приложен софтуер;
⇒ създаване и управляване на вградени системи с Arduino.

Зареди още

Новини

Прием 2020 в Медицински университет – Плевен

Published

on

Медицински университет – Плевен е акредитирано висше училище, което привлича не само български, но и чуждестранни студенти от повече от 40 държави.

Университетът извършва обучение по 12 специалности, с прием след средно образование.

Кандидатстване за магистърските специалности „Медицина“ и „Фармация“:
– Редовни присъствени кандидатстудентски изпити:
07.07.2020 г. – изпит по биология
10.07.2020 г. – изпит по химия.
– Срок за кандидатстване: 20.06 – 03.07.2020 г. онлайн.

Кандидатстване за бакалавърските специалности „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, „Опазване и контрол на общественото здраве”, „Социални дейности в здравеопазването“, „Медицинска сестра”, „Акушерка”, „Медицински лаборант”, „Рентгенов лаборант”, „Социални дейности”, „Медицинска козметика“ и „Помощник-фармацевт”:
– Редовен присъствен кандидатстудентски изпит по биология – 21.07.2020 г.
– Срок за кандидатстване: 20.06 – 16.07.2020 г. онлайн.

Завършилите Медицински университет – Плевен имат възможност за пълноценна реализация в страната и чужбина.

Успяваме заедно!

Зареди още

Новини

„Производство на кулинарни изделия и напитки“ в ПГТ „Пенчо Семов“

Published

on

ПРИЕМ
ЗА УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Специалност: „Производство на кулинарни изделия и напитки“
Професия: Готвач

⇒ Втора степен на професионална квалификация
⇒ Разширено изучаване на английски език
⇒ Професионална реализация – готвач в кухнята на хотел и ресторант; организатор на кетърингови събития – коктейли, семейни тържества, бизнес форуми; стартиране на собствен бизнес в ресторантьорството и хотелиерството.

Специфични знания и умения, които специалността предлага по време на курса на обучение:
⇒ кулинарни техники и технологии;
⇒ хигиена на храненето;
⇒ организация на обслужването в ресторанта;
⇒ предприемачество;
⇒ съхраняване на хранителните продукти и съответните стандарти;
⇒ приготвяне на ястия от националната и международната кухня;
⇒ естетическо оформяне на кулинарните продукти;
⇒ разработване на рецепти и менюта;
⇒ организиране и ръководене на дейностите в кухнята и ресторанта;
⇒ прилагане на здравословни норми за хранене;
⇒ участие в ученически практики по проекти мобилност, програма Еразъм+.

Училищен кръг на Състезание за Най-добър млад готвач
Изява на младите бармани – Празник на ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово
Един от най-добрите в барманството
Държавен квалификационен изпит в ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово
С грамотата на Асоциацията на училищата по хотелиерство и ресторантьорство
Представителят на ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово в състезанието Най-добър млад готвач

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица