Свържи се с нас

Обяви

Доставка на храна с подарък от Пицария „Фреш“

Published

on

Пицария „Фреш“ предлага доставка на храна до Вашия дом или офис в Габрово.

Възползвайте се и поръчайте сега вкусна храна, предлагана в богатия асортимент от пици на пещ, ястия, спагети, салати, аламинути, риби или скара, която да бъде доставена до избрания от Вас адрес и вземете Вашия подарък.

Вашата поръчка можете да направите и чрез gladnici.com.

Пицария „Фреш“ е подготвила изненади за тези, които държат на вкусната храна, приготвена с качествени продукти, но предпочитат домашния уют.

Пицария „Фреш“ Ви дава възможността да вземете на място приготвената храна за избран от Вас час по избор.

Пицария „Фреш“ разполага със собствен транспорт и доставя навреме храна до Вашия дом или офис в Габрово, и работи за Вас от понеделник до неделя, без почивен ден, за времето от 10.00 – 22.00 ч.

Поръчайте храна за вкъщи или офиса от Пицария „Фреш“ и ще получите подарък:

Телефон: +359 878 16 77 70.

Новини

„ВАИКАР“ има решения за стария ви автомобил

Published

on

+359 999 009 008

Имате стара кола, автомобил излязъл от употреба, джип, бус или камион, който е дефектирал или изобщо не е в движение, и се чудите какво да го правите? Живеете по центъра в обхвата на „синята зона“ за платено паркиране и в кварталите на Габрово, и искате да се отървете от ненужното ви превозно средство, за което да не плащате? „ВАИКАР“ има решенията за Вас!

„ВАИКАР“ изкупува всякакъв вид излезли от употреба моторни превозни средства и е Вашият коректен партньор, който ще се отзове веднага, предлагайки ви качествено обслужване. Плащането става веднага, на момента и предлага най-добри цени!

+359 999 009 008

Фирмата има много партньори на територията на Габрово и в страната, които ще реагират веднага на Вашите нужди.

„ВАИКАР“ има сключени договори с фирми за рециклиране на черни и цветни метали. Разполага със собствен удобен транспорт, може да се отзове и до всяка една точка в България.

Телефон за контакти: +359 999 009 008. Не се колебайте и позвънете! „ВАИКАР“ ще се погрижи за всичко останало!

+359 999 009 008

Освен това фирмата изкупува всякакви класически модели или ретро автомобили, в отлично запазено техническо и визуално състояние. „ВАИКАР“ ще оцени по достойнство всеки един от тях и ще се грижи за него със специално отношение!  

Зареди още

Новини

„Измервателна и организационна техника“ в ПТГ „Д-р Никола Василиади“

Published

on

Най – новата специалност, която ще се изучава през учебната 2020/2021 в Професионалната техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“ е „Измервателна и организационна техника“. До нейното разкриване доведе специфичността в познанията и квалификацията, които ще получат учениците и липсата на профилирани специалисти в тази сфера.

В петгодишния курс на обучение, младите Василиадиевци ще изучават Техническа и фина механика, Приложни програмни продукти, Офис и измервателна техника, Проектиране на 3D модели и работа с 3D принтери, Електрически схеми и устройства, Металорежеши машини с ЦПУ.

Голяма част от тези учебни дисциплини се изучават в ограничен брой български професионални гимназии, а бързото и динамично развитие на икономиката и индустрията изискват все повече подготвени кадри.

Именно това доведе до решението на ПТГ „Д-р Никола Василиади“, отново да отговори на нуждите на българския бизнес и да подготви необходимите квалифицирани специалисти.

Учениците в специалност „Измервателна и организационна техника“ могат да се реализират в различни сфери на производството, мениджмънта и мониторинга. Завършилите могат да участват в изработване, ремонт и контрол на възли и детайли от измервателната и прецизната техника, в диагностика и контрол в измервателни лаборатории и в ОТК отдели, в диагностика и контрол в центровете за мониторинг на околната среда, в диагностика и техническо обслужване на машини, електронни системи, фини механизми и уреди.

Младите специалисти могат да се реализират и в сферата за поддръжка на компютърна и офис техника и специализирано оборудване, както и за поддръжка и контрол на оптична, лазерна, измервателна техника.

Освен това ще могат да проектират детайли и да ги подготвят за обработка на машини ЦПУ,чрез използване на CAD/ CAМ системи, ще могат да изпитват и оценяват безопасността и качеството на продукцията по международните стандарти и да извършват одит в системите за управление на качеството в производството.

Всичко това показва, че специалност „Измервателна и организационна техника“ предоставя широк спектър от технически познания, но в същото време конкретни и специфични познания в сферата на измерванията и прецизността.

Именно знания и квалификация, от които в бизнес средите се наблюдава остър недостатък. През общообразователния период на своето обучение, учениците в тази специалност ще получават и целеви стипендии, които са допълнителен стимул за успешното им образование.

Наред с това и реализацията, която получава след завършването си, е достатъчен стимул за всеки бъдещ гимназист да предпочете да бъде един от малкото специалисти в България, в конкретна техническа област, а именно в измервателната, организационна и прецизна техника.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

„Организация на хотелиерството“ в ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово

Published

on

ПРИЕМ
ЗА УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Специалност: „Организация на хотелиерството“
Професия: Хотелиер
⇒ Разширено изучаване на английски език
⇒ Трета степен на професионална квалификация
⇒ Професионална реализация в областта на хотелиерството и ресторантьорството – завършилите специалността се реализират като висококвалифицирани изпълнители, организатори и специалисти в системата на хотелиерството в туристически и хотелски комплекси, хотелски вериги, хотели, ресторанти.

Специфични знания и умения, които специалността предлага по време на курса на обучение:
• организация и ръководене на различните сектори на хотела;
• планиране и организиране на аниматорска и рекламна дейност;
• умения за посрещането, настаняването, изхранването и обслужването на туристите;
• управление на технологиите, прилагани в хотелиерството и ресторантьорството;
• организиране на допълнителни дейности в хотела, свързани с екскурзоводство и туристическа анимация;
• овладяване на съвременни маркетингови и рекламни концепции за стандартите за работа и изискванията за високо качество на хотелиерския продукт;
• производствени практики на учениците в България и извън страната в реална работна среда в хотели от висока категория;
• участие в международни проекти по програма Еразъм+.

Ученици от ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово в Португалия по Еразъм +
В Португалия – работа в хотел.
На рецепцията, участие в Национално състезание за Най-добър млад хотелиер
Спечелване на приза за Най-добър млад хотелиер
Национално състезание за Най-добър млад хотелиер

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица