Post Tagged with: "зелена светлина"

Зелена светлина за голям и важен проект за транспорта на Габрово

Зелена светлина за голям и важен проект за транспорта на Габрово

1 / 26.07.2017 10:12

Стартира проектът за интегриран градски транспорт на Габрово