Свържи се с нас

Новини

Мая Антова продава „сърцето“ на баща си Александър Антов /Агресията/

Published

on

Мая Антова/Александър Антов

Мая Антова/Александър Антов

Дъщерята на Александър Антов – Мая Антова е решила да продаде модна къща „Агресия“ заедно с други фирми на баща си, научи BUNT.BG от свои достоверни източници, които винаги са ни давали проверена информация.

Фирмата е на път да бъде продадена, малко повече от месец, след като „белият бизнесмен“ бе застрелян близо до дома от неизвестен извършител. Няколко дни след показното убийство на Антов дъщеря му Мая се появи в национален ефир, където категорично заяви, че „Агресия“ е сърцето на нейния баща.

„Фирмата е „сърцето“ на баща ми“, споделя откровено тя в „Шоуто на Слави.

Мая Антова е в процес на преговори да продаде „сърцето“ на баща си за сума от порядъка над 2 млн. лв. Голяма част от тези пари обаче трябва да бъдат прибрани от банката заради големите задължения към нея от страна на фамилия Антови, въпреки многото злоупотреби с цел тяхното избягване.

Месец и нещо ли бяха нужни, за да забравят хората и да се пристъпи към явно пъкления план, а именно да се продаде фирмата, да се вземат парите и кой от къде е. Съвест, човещина? Или пък всичко е един добре изигран сценарий..?

Освен пари Мая Антова е наследница на доста имоти, които ще останат на нейно име въпреки големите измами на нейния баща – Александър, който заедно по криминален начин със своите адвокати успява да ги запази за семейството си. Имената на имотите може да ги видите по-надолу.

След поредица сигнали за измами от страна на Александър Антов, който е оставил кредити за милиони необезпечени, с нас се свърза наш читател, който в работи в банка и имал пряк контакт с т. нар „бял бизнесмен“.

Ето какво пише той:

„Искам да изразя възмущението си относно прикриването на много истини и затова как хората се делят на бизнесмени и обикновени. Докато едни се чудят как да върнат 1000 лв. кредит на банката, то други с милиони се „оправят“, а банката (кредитор) се прави, че не вижда.

Разбира се, всичко се случва с помощта на управителите на банките. За съжаление, многократно съм виждал как обикновени граждани да идват и да се молят за разсрочка на 50 лв. кредит, а банката да ги мачка, да не се съгласява и т.н.

Напоследък в медиите се писаха много неща относно т. нар. „Бял бизнесмен“  Александър Антов. Аз съм дългогодишен служител на банка, в практиката ми не веднъж съм се срещал с него, затова искам да ви разкажа някои действителни случаи, свръзани с неговата дейност и похватите, които обаче остават скрити от обществото. Надявам се че останалите бизнесмени не са като него, като неговите защитници от КРИБ наприме. Може би и те имат същите тайни като него и затова се опитват така ревностно да ги скрият, отклонявайки публичното внимание, но да се върнем към личността Александър Антов и неговите измами.

С г-н Антов се познавам от около 15 год. Тогава фирмата му беше в добро финансово състояние. Той идваше в банката и се държеше все едно тя е негова, често беше надменен, а когато не му харесваше нещо започваше да вика и да хвърля разни предмети из банката. В едини от случаите лицето му така почервеня, че имах чувството, че ще припадне.

В банката той беше известен с това, че постоянно ходеше на обяди и вечери с началниците, демонстрираше близки отношения с тях и се държеше все едно ние сме негови служители.

Всичко това обаче продължи до преди няколко години, когато настъпиха неговите финансови проблеми и вече не му изнасяше да идва в банката. Искрено съм се забавлявал, когато си показа нрава към управителите на банката – започна да ги псува, обижда, заплашва. Всичко това се случваше пред нас служителите на банката.

В следващите редове ще ви разкрия някои от порочните му схеми и похвати, за които се мълчи и всички си затварят очите от управители на банката до полиция и прокуратура /ако и те не ги виждат, горко ни/

„Цялото предприятие на Антов е заложено през 2002г. в банка ОББ АД. Това означава, че имоти , земи, машини и съоръжиния, стоки оборотни и доставени, както и автомобили и т.н. са с особен залог към банката.

Разпореждането с тях би трябвало да става само със съгласието на кредитора /банката/. Интересно е как изведнъж тези АКТИВИ ИЗЧЕЗНАХА.

Оказа се, че фирмата му „ВОТАН“ ЕООД няма нищо и активите, които бяха оценени на повече от 6 000 000лв. вече ги няма. По закона за особените залози залогодържателят /Антов/ носи наказателна отговорност за всичко, което е оставено при него за отговорно пазене.

Не знам защо управителите на банката не сезират прокуратурата или не искат. Въпросите, които се пораждат в мен са „Къде са те в цялата схема? Какво спечелиха? Как всичко беше продадено или по скоро прехвърлено в новата му фирма и продължава да работи, съответно вече да носи приходи?, завършва сигнала.

Статията е публикувана в Bunt.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Новини

Костадин Костадинов и Даниел Петров ще се срещнат с жители на Дряново

Published

on

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, заедно с народния представител от Габрово Даниел Петров, ще проведат отворена среща с жителите на Дряново.

Тя ще се състои на 23 април, вторник, от 18.00 часа в конферентната зала на Бутиков хотел ВСК „Кентавър“.

На срещата ще бъде обсъдена актуалната политическа обстановка, предстоящите избори.

Присъстващите ще имат възможността да споделят идеи и да задават въпроси на лидера на „Възраждане“ и габровския депутат.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица