Новини, Спорт|22.12.2015 15:47

Тече записването за 24-я турнир по футбол на малки врати

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Тече записването за 24-то издание на турнира по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Традиционната надпревара, която събира любителите на играта в зала „Орловец“ в началото на всяка година, ще стартира на 11-и януари 2016-та (понеделник), информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com.

Регистрацията на тимовете ще продължи до 8-и януари 2016-та (петък), когато ще се проведе техническата конференция и ще бъде теглен жребият за първата фаза.

И през 2016-та турнирът ще бъде един, без разделяне на юноши и мъже, и в него ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години.

Отборите ще играят с по шестима състезатели (5 полеви и вратар), остава валидно и правилото, че в един тим могат да бъдат записани не повече от двама състезатели картотекирани във „В“ група за сезон 2015/2016 година. Нямат право на участие футболисти, картотекирани в клубове от „А” и „Б” група.

За да протече максимално стегнато и в нормални срокове, схемата за провеждането на турнира ще бъде с максимум 32 отбора. Тоест, предимство ще имат първите 32 тима, които се запишат и представят всички необходими документи за участие на техническата конференция, а те са: Квитанция за платена такса участие, която е в размер на 150 лева; Списък на отбора, подписан от водача му и заверен от ОС на БФС – Габрово (съдържащ трите имена и ЕГН на състезателите, максимум 15 на брой); Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите.

Бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед ще бъдат предоставени на съставите при плащането на таксата в деловодството на „Общински спортни имоти“ в спортна зала „Орловец“, етаж IV.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар