Крими, Новини|17.08.2015 11:23

Полицията работи по разкриването на 3 кражби

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Разследващите полицаи работят по разкриването на 3 взломни кражби на територията на област Габрово. Това информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

От апартамент в Габрово, намиращ се на ул. „Равнец“, за периода от 5 до 14 август неизвестно лице, след демонтаж на стъкло на врата, е извършило кражба на хранителни продукти и други вещи. Щетите са на стойност около 600 лв. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

В друг случай за периода от месец април до 15 август неизвестно лице, по неустановен начин, е проникнало в жилище на бул. „Могильов“ в Габрово, откъдето били задигнати 2 преносими компютъра, сребърни монети и други вещи. Щетите са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 август е получен сигнал, че на същата дата, около 01:25 часа, неизвестно лице, след срязване на оградна мрежа  и взломяване на прозорец, е проникнало в помещение на частна фирма, намираща се в севлиевското село Богатово.  Извършена била кражба на 7 ъглошлайфа, 4  акумулаторни винтовери и 3  зегета. На местопроизшествието е извършен оглед. Нанесените щети са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство по чл.195 ал.1 т.3 от НК.

Тинейджър е бил задържан за извършена кражба на декодер за цифрова телевизия и други вещи от жилище на ул. „Хр. Максимов“ в Дряново, където бил проникнал чрез счупване на прозорец.  По случая е заведена преписка.  При допълнителната работа с арестувания непълнолетен младеж било установено, че на 08 август около полунощ, той извършил кражба и на 20 лв. от жилище на ул. „Опълченска“ в града.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар