Свържи се с нас

Новини

Кметът на Севлиево преряза лентата на пенсионерски клуб

Published

on

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Пенсионерският клуб в ж.к. „Митко Палаузов“ беше официално открит в края на миналата седмица, информира Мирела Ганчева от местната общинска администрация. Лентата прерязаха кметът на Севлиево Иван Иванов и председателят на клуба Георги Костадинов, който е и един от инициаторите за създаването му.

„Всички жители от този район имахте нужда от място, където да се събирате и да общувате. Когато споделихте с мен това свое желание, аз ви обещах, че ще го имате. Поех ангажимент към вас и го изпълних“, каза кметът на Севлиево Иванов. „Преди две години открихме друг пенсионерски клуб на ул.“Воденичарска“, но там имаше построена сграда.Тук ни трябваше малко повече време, но всичко е ново строителство и заради това е най-хубавият пенсионерски клуб в града“, заяви кметът.

„Вече имате този клуб, който е напълно обзаведен и е едно много уютно място. Прекарвайте повече време тук, споделяйте идеите си и се чувствайте като у дома си“, допълни кметът. Д-р Иванов обяви, че след проведеното учредително събрание, това е вторият самостоятелен пенсионерски клуб в Севлиево.

Председателят на новия клуб Георги Костадинов изказа благодарност към общинското ръководство, за това, че са изпълнили желанието на възрастните хора от квартала и са удовлетворени всичките им искания. „Аз се радвам, че стана клубът и приветствам всеки един пенсионер от нашия град. Добре дошъл е тук“, каза Георги Костадинов.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Силвия Кръстева бе наградена с медал от Министерството на отбраната

Published

on

снимка: Община Трявна

Кметът на Община Трявна Силвия Кръстева бе наградена с награден знак „За вярна служба под знамената“ – Дамски кръст, втора степен и грамота.

снимка: Община Трявна

Медалът и грамотата бяха връчени днес, 1 юни, от о. з. полковник Валентин Николов – представител на Съюза на военноинвалидните кооперации в България.

Министерство на отбраната награждава български граждани, военнослужещи и военнослужещи от запаса и резерва – членове на военно-патриотични съюзи по случай 6-ти май – Ден на храбростта и празник на Българската армия.

Наградите се връчват за принос към отбраната на страната, активна обществено значима и военно-родолюбива дейност.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Подаръци за детските градини в Трявна по случай 1 юни

Published

on

снимка: Община Трявна

Днес, 1 юни, детските градини в община Трявна получиха подаръци, осигурени от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, съвместно с Община Трявна.

снимка: Община Трявна

Малчуганите от ДГ „8-ми март“ град Плачковци, ДГ „Светлина“ и ДГ „Калина“ в град Трявна ще се радват на образователни игри, свързани с безопасността на движението по пътищата.

снимка: Община Трявна

Подаръците бяха връчени от кмета на Община Трявна Силвия Кръстева и зам.-кмета Марин Маринов, който е и председател на комисията.

снимка: Община Трявна

Силвия Кръстева поздрави децата по случай празника и им пожела да растат здрави, щастливи и да имат безгрижно детство, изпълнено с много игри и забавления.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Месец гратис за „синята зона“ в Габрово

До края на месец юни зоните за платено паркиране в Габрово ще бъдат в гратисен период и санкции няма да бъдат налагани.

Published

on

Copyright © 2020 GabrovoNews.bg

Зоните за платено паркиране в Габрово са в гратисен период до края на юни, информираха от местната общинска администрация.

Принудително задържане на автомобили, чрез техническо средство (скоба) няма да бъде прилагано също до края на месец юни.

Репатриращият автомобил ще отстранява само автомобилите, паркирали в нарушение на закона, които пречат на движението или създават предпоставки за пътни инциденти.

Copyright © 2020 GabrovoNews.bg

Гратисният период е предвиден, за да разполагат габровци с достатъчно технологично време за запознаване с правилата и условията в зоните за платено паркиране, а също така за подготовка на документи и подаване на заявления за различните видове абонаменти за платено паркиране.

Плащането в зоните за платено паркиране по време на гратисния период не е задължително.

Всички заинтересовани граждани могат да се запознаят с правилата в зоните за платено паркиране в Габрово, с техния обхват и видовете абонаменти оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица