Новини, Спорт|08.01.2015 9:31

В петък изтича срокът за записване в XXIII-я турнир по минифутбол

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

В петък изтича срокът за записване в 23-я турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com. Същият ден в 18 часа в конферентната зала на СЗ“Орловец“ ще започне техническата конференция за надпреварата и това е последният час, до който ще се приемат заявки за участие.

До техническата конференция тимовете могат да направят своята регистрация в деловодството на „Общински спортни имоти“, в спортна зала „Орловец“, етаж IV.

Турнирът ще бъде един, без разделяне на юноши и мъже, и в него ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години. Остава валидно правилото въведено през миналата година, което предвижда в един отбор да бъдат записани не повече от двама състезатели картотекирани във „В“ група за сезон 2014/2015 година. Новото през 2015-та е, че тимовете ще играят с шестима състезатели (5 полеви и вратар), а не както до момента – с петима. Пълният текст на Наредбата за XXIII-я турнир може да намерите ТУК.

Необходимите документи за участие в турнира са: Списък на отбора, подписан от водача му и заверен от ОС на БФС – Габрово (съдържащ трите имена и ЕГН на състезателите, максимум 15 на брой); Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите; Квитанция за платена такса участие, която е в размер на 150 лева. Бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед ще бъдат предоставени на съставите при плащането на таксата в деловодството на „Общински спортни имоти“.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар