Свържи се с нас

Икономика

МДМТ разширява продуктовата си гама от лаптопи

МДМТ вече предлага и уникални за България модели неупотребявани лаптопи, произведени и предназначени само за западно-европейския пазар *Платена публикация*

Published

on

МДМТ вече предлага и уникални за България модели неупотребявани лаптопи, произведени и предназначени само за западно-европейския пазар. МДМТ разширява продуктовата гама като включва в портфолиото си подбрани конфигурации лаптопи lenovo на изключително атрактивни цени. Техниката е била изложена в известни шоуруми в Европа (като мостра) и не е употребявана.

леново

Материалите, от които са направени лаптопите са много по-качествени от масово предлаганите на българския пазар. Както е известно, в стремежа за постигане на по-добра клиентска цена за страните от Източна Европа в последните години производителите на компютри/лаптопи започнаха влагането на части от експериментални сплави и материали, с недоказани качества и устойчивост, което води до дефекти и скъсява живота на устройствата. Отчитайки тази тенденция,  МДМТ СЕРВИЗ закупи професионално оборудване и стана единственият специализиран център в региона, който извършва високотехнологичен BGA монтаж (Reballing) и отказа да предлага на своите клиенти масови модели или техника, която е произведена специално за източно-европейския пазар.

2 MDMT BGA

МДМТ вече предлага и услугата „лаптоп по поръчка“ за всеки свой клиент с професионални или по-специфични изисквания,  при посочена конфигурация, вкл. с лицензиран софтуер, по предварителна заявка.

Опциите за закупуване на техника са няколко: в брой, по банков път или на изплащане, без първоначална вноска към TBI bank.

И понеже МДМТ приема изключително сериозно ангажимента си към клиентите, фирмата предоставя гаранция за своите продукти независимо от натоварването им и от това дали се закупуват за ползване от деца, възрастни, за професионални цели или за 100% забавление.

3 mdmt all love laptops

Работното време на търговския и сервизен център на МДМТ е от понеделник до петък от 9:00 – 18:30ч., събота от 10:00-14:00ч., а адресът на фирмата – гр. Габрово, ул. „П. Каравелов“ No 3 (срещу касите на енергото).

Повече информация можете да получите на www.mdmt.bg и fb: www.facebook.com/MDMTSERVICE.

1_mdmt_office

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица