Икономика, Новини|17.04.2014 9:42

МДМТ и Мистрал предоставят безвъзмездно софтуер за управление и контрол на бизнеса!

MAGAZIN

Като част от кампанията си за подпомагане развитието на местния бизнес в регион Габрово, МДМТ и Мистрал софтуер ООД ще предоставят безплатно ограничени количества професионален софтуер за управление и контрол на бизнеса, подходящ  за магазини, хотели, ресторанти, барове, заведения за бързо хранене, системи на самообслужване и други видове търговски обекти.

mistral_lait_magazin

МДМТ е изключителен регионален представител на Мистрал Софтуер ООД – компания с десетгодишен опит в проектирането, разработката и внедряването на софтуерни продукти за търговски и развлекателни обекти.

RESTORAN_MAG_NOV_TOCH

Предлаганият от МДМТ софтуер Мистрал подпомага бизнеса като позволява оптимизиране на разходите, проследяване на всяко движение на парични потоци, осъществяване на пълен контрол над обороти, стоки, финансови операции и служители, като свежда до минимум „изтичането“ на средства и стоки от търговския обект. Софтуер Мистрал се внедрява за кратки срокове и напълно следва логиката на дейността в обекта. Той улеснява начина на изготвяне на заявки, обработката на доставки, осигурява различни справки по зададени от потребителя критерии и според нивото му на достъп до информация. Фирмите, които от дълго време ползват софтуера споделят също, че с него се работи изключително леко, бързо се усвоява от персонала, но най-важното предимство за тях все пак си остава фактът, че Мистрал им позволява да оптимизират продуктовата си гама, да управляват средствата си икономично и така да постигат максимална печалба.

За да научите как може да се интегрира софтуер за едно работно място на Мистрал във Вашия обект, поискайте консултация от специалист на МДМТ в офиса на фирмата в гр. Габрово, ул. „Петко Каравелов“ No 3 (срещу касите на Енергото) или на телефони 066/ 991 789 и 0876 991 339. Допълнително информация може да намерите и на  www.mdmt.bg и fb: www.facebook.com/MDMTSERVICE.

Работното време на МДМТ гр. Габрово е от понеделник до петък: от 9:00 до 18:30 ч., събота: от 10:00 до 14:00 ч.

IMG_34191

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

2 коментара

  • Уникална фирма. Доверих им се и спечелих много. Не исках да сменям обслужващата фирма на касовоте ми апарати, но тези момчета са невероятни. Обслужване 24часа. Благодаря ВИ. Успех на МДМТ.

  • И аз преди време бях скептично настроен относно фирмата, но им се доверих веднъж и сега поправят всичката техника която имам. Доверил съм им и касовите си апарати. Знам, че за всичко търся една фирма и това ме успокоява. Ще ви се обадя да пробвам и софтуера. Весели празници.

Напиши коментар