Любопитно, Новини|19.03.2014 11:30

Мая Новоселска и Теди Москов в Габрово за 1 април

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

Вълнуваща среща с Мая Новоселска и Теди Москов предстои на габровските почитатели на театъра в Деня на шегата – 1 април, съобщават от Община Габрово.

От 19.00 ч. в зала „Възраждане” творческият тандем ще представи моноспектакъла си „Едно малко радио”, по текстове на Федерико Фелини, Марчело Мастрояни, Юрий Олеша, Андрей Платонов, Аксел Мунте, Артур Лундквист и Емил Чоран.

Персонажът на Мая Новоселска има много какво да сподели с публиката. Ще го направи по своя неповторим начин – с неистово ободряващ смях, поднесен с малко тъга; с внезапни мигове на замисляне, придружени от една голяма, спускаща се по лицето на клоуна сълза.

Нейният малък човек има огромни мечти, черпещи живот от летящо му въображение. Опитвайки се да преодолее неудовлетвореността от съдбата си, героят на „Едно малко радио“ превръща света на фантазията в свое убежище.

За изпълнението си в моноспектакъла актрисата получи наградата на Обществото на независимите театрални критици за 2011, както и наградите Икар и Аскеер през 2012 за главна женска роля.

Билетите, на стойност 8 лева, вече се продават пред Безистена, информират още от габровската общинска администрация.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар