Икономика, Новини|12.03.2014 11:01

Договор за поддръжка на касови апарати

IMG_34101

Единственият фискален център на TREMOL за регион Габрово – МДМТ Сервиз, предлага през месец март специални цени на собствениците на касови апарати, носещи търговската марка.

МДМТ предлага на своите клиенти  „ДОГОВОР ЗА АБОНАМЕНТНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ“, „СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ на  ФУ“ в сървъра на Националната Агенция за приходите, безплатно почистване и профилактика, както и безплатна актуализация на софтуера на касовите апарати за подобряване работата им.

За периода от 12 март до 12 април, всеки нов клиент с договор за поддръжка или при закупуване на касов апарат от МДМТ получава допълнителни отстъпки. Цената на сервизен договор е 30 лева с ДДС, в която не е включена такса мобилен оператор.

Клиентите получават всички необхдими документи съобразно законовите изисквания, според Наредба H18 и фактура за извършваните услуги .

Смяна на фискална памет в рамките на 1 (един) час само във фискален център TREMOL – Габрово МДМТ Сервиз.

gabr neВсички собственици на касови апарати, с марката TREMOL, които вече са получили талон, на стойност 10 лева от МДМТ, могат да се възползват от отстъпката си.

МДМТ обявяват, че удължават срока на валидност на талоните с отстъпка за всички притежатели на фискални устройства TREMOL до 13 април.

Фирмата предлага касови апарати, POS системи, специализиран софтуер, лаптопи, компютри и аксесоари, везни, баркод-скенери, видеонаблюдение, GPS и GSM устройства и др.

Центърът на МДМТ се намира в град Габрово, ул. „Петко Каравелов“ No 3 (срещу касите на Енергото) и решение винаги ще се намери. Повече информация можете да получите на 066 991 789, www.mdmt.bg и fb: www.facebook.com/MDMTSERVICE.

IMG_34191

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/14058610933873

Напиши коментар