Новини|19.04.2013 16:05

Областната полиция отново с приз от Зоналното по стрелба

снимка: Пресцентър ОД на МВР - Велико Търново

снимка: Пресцентър ОД на МВР – Велико Търново

Тандемът Недко Димитров и Веселин Ненков от Областната дирекция на МВР – Габрово зае отборно първо място при мъжете на провелото се в четвъртък Зонално състезание по стрелба с голямокалибрен пистолет на стрелбищния комплекс на НВУ „В. Левски” във Велико Търново. Втори след габровския отбор в надпреварата останаха домакините от ОДМВР – Велико Търново, а трети в подреждането се класира и вторият тим на ОДМВР – Габрово – Тихомир Петров и Явор Петков.

В индивидуалното класиране при мъжете на първо място се класира Недко Димитров от ОДМВР – Габрово, второ място зае Павел Ангелов от ОДМВР – В. Търново, а трети остана Явор Петков също от ОДМВР – Габрово. При жените най-точна беше Петя Николова от ОДМВР – Ловеч,  второто място грабна Радослава Личева от ОДМВР – Плевен, трето място взе съотборничката й Анелия Петрова от ОДМВР – Плевен.

снимка: Пресцентър ОД на МВР – Велико Търново

Според регламента на състезанието участниците имаха право да боравят само със служебно зачисленото си оръжие. На разположение имаха два пълнителя и стрелбата се осъществяваше по спортна и две гръдни мишени. Съдийски състав съблюдаваше за строго спазване на регламента. Най-добрите от зоналния кръг на състезанието ще вземат участие в Републиканското първенство по стрелба, което ще се проведе през юни в Стара Загора.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар