Новини, Общество|18.03.2013 11:17

Гражданите и фирмите да са по-активни, призова „ДНЕС“

© Copyright 2013 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2013 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Гражданско движение „ДНЕС“ – Габрово призова всички граждани и фирми да се включат по – активно в почистването на града. Това стана ясно от разпространено в местните медии писмо от областния координатор на движението Анатолий Антов. Както знаете, продължава работата по разчистването на Габрово от опасни дървета и отломки от сгради от общинските служби. Градът е разделен на осем зони, в които работят екипи за почистване и извозване на отпадъците.

От движението смятат, че това не е достатъчно и би трябвало всички да помогнем, за да се възстанови нормалният ритъм на живот и работа в града.
„Обръщаме внимание на междублоковите пространства, крайните квартали и коритото на река Янтра в частта си на машинния завод. Всички събрани отпадъчни материали, клони, отломки и други да се оставят в близост до контейнерите за боклук и удобни места за транспортиране от почистващите фирми. Нека да бъдем съпричастни към усилията на общинската администрация да възстанови щетите от това невиждано за града природно бедствие“, споделят от „ДНЕС“ – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар