Свържи се с нас

Икономика

Конкурс за национални награди по здраве и безопасност при работа

Published

on

снимка: Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда”

снимка: Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда”

За трета поредна година Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда” отправя покана към предприятията, регистрирани и опериращи на територията на България, да участват в конкурс за определяне на носители на годишните Национални награди по здраве и безопасност при работа.

Основната цел на инициативата е да се отличат примери за добри практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд в страната и да се насърчат дейностите, свързани с превенция и контрол на рисковете на работното място, чрез активно включване на всички заинтересовани страни.

Във връзка с определянето на носители на Националните награди по здраве и безопасност при работа за 2012 г. Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда” отправи публична покана за участие в конкурса, която е публикувана на интернрт страницата на агенцията: www.gli.government.bg.

Както и през предходните две години, в конкурса за Национални награди по здраве и безопасност при работа през 2012г. могат да вземат участие предприятия от всички икономически дейности, като за целта те следва да попълнят и изпратят в съответния срок заявление за кандидатстване (по образец).

Кандидатите ще бъдат разпределени в три категории – малки, средни и големи предприятия, като всеки кандидат може да участва само в една от тези категории (в зависимост от числеността на персонала към момента на подаване на заявлението).

Не се допускат до участие предприятия, в които през настоящата година или в някоя от предходните две години е допусната смъртна злополука или злополука, довела до инвалидност. Дисквалифицират се от участие и кандидати, за които се установи, че в заявлението за кандидатстване са попълнили неверни данни.

Победителите във всяка от посочените по-горе три категории, ще бъдат определени от специално създадена за целта комисия, чийто състав включва представители на ИА ГИТ, на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа”, с чиято активна подкрепа се осъществява инициативата, както и на социалните партньори в страната.

Класирането ще се извърши въз основа на информацията, съдържаща се в заявлението за кандидатстване и представените по преценка на съответния кандидат допълнителни материали (вкл. снимки, илюстрации, графики, диаграми и т.н.), като е възможно да бъде организирана и среща с представители на предприятието или посещение на място от Дирекция „Инспекция по труда” по местонахождение на последното.

Класирането на участниците ще бъде обявено на интернет страницата на ИА ГИТ.

Адресът, на който следва да се изпращат формулярите за кандидатстване, е: Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда”, бул. „Княз Александър Дондуков“ 3, гр. София 1000. Заявлението за кандидатстване може да бъде подадено и по електронна поща на e-mail адрес: aborisov@gli.government.bg, както и в деловодството на ИА ГИТ, респ. на съответната Дирекция „Инспекция по труда”.

Крайният срок за подаване на заявления е 21.11.2012г. /сряда/. Документи, подадени след тази дата, не подлежат на разглеждане. В случаите, когато документите са изпратени по пощата или чрез куриерска служба, за дата на подаване се счита датата на пощенското клеймо, съотв. отбелязаната дата на подаване на пратката. За контакти и допълнителна информация: Александър Борисов, тел.: 02/8101725, e-mail: aborisov@gli.government.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица