Новини, Общество|20.02.2019 11:38

Таня Христова се готви за дискусията довечера с граждани

© Copyright 2019 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Кметът на Габрово Таня Христова ще се срещне тази вечер, 20 февруари, с жителите на управляваната от нея община, за да отговори на всички въпроси, поставени от тях по различни теми.

Дискусията е насрочена за 17.30 часа в Ритуалната зала на Общината. Габровският кмет очаква активен дебат по проблемите, които хората идентифицират като важни за тях.

До срещата довечера се стигна, след като служител на протокола в Община Габрово разпространи в социалната мрежа съобщение, гласящо, че кметът Таня Христова активно следни дискусиите във фейсбук по различни теми и проблеми.

В информацията до гражданите пише:

„Поради естеството на своите ангажименти, кметът на Габрово г-жа Таня Христова няма възможност да се включва активно в дискусиите в социалната мрежа и да отговаря на поставените въпроси, но ангажирано следи темите и проблемите, дебатирани в тях.

По този повод г-жа Таня Христова кани на среща разговор всички, които желаят да отправят въпроси към нея или да изразят мнения и предложения, на 20 февруари 2019 г. (сряда) от 17:30 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.“


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

10 коментара

 • Разбирайте – на крадлицата изобщо не и дреме какво пишете и какво споделяте в нета.За нея са важни едни пари да усвои.А няма време да се занимава с вас защото мандата и свършва и заминава на друго топло местенце/като мартичка – цикъла/.

 • Тая за толкова години не я научиха по какъв повод какво да облича. Селянка от плевенско с несбъднати мераци за гражданка.Типичен кадър на герП!

 • Как са кръстили ГербоФалоса на Колелото Томиславчо ли ?

 • Как се готви ?Изкъпала се е и си е сменила бельото?Обула си е ниски обувки,че са удобни за бягане ако не и понесе любовта на хората?Тренира да изглежда заинтересована от дърдоренето на електората?

 • Сигурно прави баница да посрещне гостите.

 • В края на мандата да се е сетила,че в селото има и население -не мисля.Прост е поредният скапан опит за PR на герп.Тая съсипа града без де се интересува от нашето мнение сега обаче изведнъж/като и дръпнаха конците „от горе“/ се случва този обрат.От тая нищо и никога не е зависило,на нея и казват какво да прави.Ако имате нещо за казване трябва да го кажете на кукловода и .Начинът е гласуване на избори !

 • „инфо 20.02.2019 14:25
  Под 6 ника квича що няма да отида при Танчиту да и кажа в очите чий мажоретка и краде. Дан си помислити чий щот съм страхлива клавиатурна мастия, неееее.“

  Имаш само толкова акъл колкото да гласуваш за герп,а?Не ти достигна ,за да стоиш изправен и за това пълзиш?

 • В интерес на истината когато Т.Д. беше кмет на сайта на общината имаше работещ форум и не е важно кой отговаряше от името на кмета ,но важното беше ,че аз лично съм подавал няколко сигнала и винаги е имало адекватна реакция .
  Според мен това е начина за връзка с хората а не един път на сто години да се прави среща на която да се отговаря на предварително подготвени въпроси.

 • Тая едно живо дърво няма да остави в града !ДА СЕ ОМИТА ОТ ГАБРОВО,ЧЕ ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕКАДЪРНАТА И ПЕРСОНА! ОБЩИНСКИ ХРАНТУТНИЦИ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РЕЖАТ ЗДРАВИТЕ ЛИПИ???

 • Е как да остави?Нали са и конкуренция!Друго си е да си едниственото дърво в града!!!

Напиши коментар