Новини, Общество|20.02.2019 11:43

Заедно в час организира информационна среща в Габрово

“Заедно в час” организира информационна среща в Габрово

Какво означава да работиш за значима кауза като образованието? Как преподаването на ученици развива личностните умения на учителя? Какви възможности предлага програмата на фондация “Заедно в час” и как организацията работи за равен достъп до качествено образование за всяко дете в България?

Това са част от въпросите, които ще бъдат обсъдени на информационната среща “Да работиш за значима цел” на 26 февруари от 18.00 часа в Музея на хумора и сатирата в Габрово.

Събитието се организира от “Заедно в час” – организация, която търси, подбира, обучава и подкрепя хора от различни професионални сфери, които искат да работят като учители за период от най-малко две години и да станат дългосрочни поддръжници на каузата за качествено образование в България.


Учителите от програмата на “Заедно в час” работят в различни региони и в училища, в които учениците показват резултати, под средните за страната.

Целта на срещата е да запознае присъстващите с програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час”, която включва както обучения, квалификация и подкрепа за работа като учител, така и развиване на ключови професионални умения, необходими за разнообразни сфери.

На събитието ще се дискутира още как всеки ученик в България да получи качествено образование и каква е ролята на всеки един от нас в това. Какво означава да работиш за кауза и как протича денят на един учител ще разкажат от първо лице двама от възпитаниците на програмата на “Заедно в час”.

Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация оттук.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар