Любопитно, Новини|19.02.2019 15:21

Карнавал Габрово поднови лейбъла си EFFE

снимка: Община Габрово

Международният фестивал на хумора и сатирата в Габрово поднови лейбъла си EFFE, информираха от администрацията на кмета.

EFFE Label е европейският знак за качество за международни фестивали, които се отличават с атрактивност, ангажираност в областта на изкуствата и участието на общността.

Той е признание и аплауз от европейската фестивална общност, а кандидатстването става всяка година. За периода 2017/2018 г. носителите на марката EFFE са 715.

Сега подновената марка EFFE ще е актуална през 2019/2020 година. Чрез нея Международният фестивал на хумора и сатирата и Карнавалът имат достъп до мрежа от професионалисти, различни събития и информация от Европейската асоциация на фестивалите.

Марката за качество може да се използва във всички презентационни материали, а тази година притежателите ѝ имат възможност да създадат свой профил в сайта https://www.festivalfinder.eu/ – огромна платформа с най-интересните европейски фестивали, календар и събития.

Международният фестивал на хумора и сатирата и Карнавалът кандидатстваха и за наградите EFFE.

Отличилите се избират сред притежателите на марката EFFE като част от критериите са иновативност, устойчивост, ангажираност и участие на общността, развитие на културния продукт в града, експертиза. Резултатите ще станат ясни в началото на месец април.

Можете да разгледате семейството на EFFE оттук.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

Напиши коментар