Култура, Новини|07.02.2019 11:30

Безплатен екскурзоводен тур за изложба в Дома на хумора и сатирата

снимка: Дом на хумора и сатирата

Днес, 7 февруари, в 17.00 часа Музеят на хумора и сатирата кани притежателите на карта „Приятели на Хумора” на специално събитие – безплатен екскурзоводен тур в изложбата „Светът според Тодор Цонев“.

„Тя е с изключителен изкуствоведски принос, съвременен дизайн и създава ново знание в полето на сатирата и историята на българското изкуство. Всички, които искат да научат повече за непозната на обществеността и специалистите част от творчеството на Тодор Цонев (малката сатирична пластика), връзката на художника с Габрово и приноса му към създаването на Музея, очакваме в зала 5“, информират организаторите.

Членските карти на Музея са четири вида – Индивидуална, Младежка, Семейна и Сребърна, и цените им са „габровски“. Всеки, който желае да закупи членска карта, може да попълни заявление на касата на Музея.

Притежателите им посещават Музея безплатно в рамките цялата година. Наред с постоянните изложби, габровци могат да разгледат над 12 временни изложби, а също така да се насладят и на богататата програма от над 50 събития годишно.

Те могат да се възползват и от кураторски беседи, организирани ексклузивно за „Приятели на Хумора“, безплатен вход за дните на настолните игри, 20% отстъпка на билети за творчески ателиета, кино прожекции, детски образователни програми и избрани събития.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар