Новини|12.01.2019 9:18

Подкрепете местността Узана в класацията за зимна дестинация

снимка: Община Габрово

Местността Узана е номинирана и се състезава в месечната тема „Зимни дестинации“, заедно с Витоша и трите ски писти в Осоговска планина до Кюстендил. Местността е представена като географския център на България.

„На 25 км. югозападно от Габрово, сред уникална природа и характерен релеф е разположена най-голямата старопланинска поляна Узана. Тук се намира знакът за географския център на България.

Узана заема обширни части от старопланинската област със средна надморска височина 1120 м., като на отделни места достига до 1400 м. Наличието на 8 ски писти с различна трудност и разнообразието от хотели, почивни станции и хижи превръщат местността в предпочитан зимен курорт.“

Своята подкрепа за Узана може да дадете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

6 коментара

  • На този линк се гласува за кмет на месеца. Какво общо има с Узана? Подкрепям Узана, но не и така.

  • Подкрепям Узана,но защо трябва да подкрепям кметицата?Местността е уникална,но не благодарение на нея.През зимата не чисти пътищата до хижите.През лятото пътя е целия в дупки.Нека направи нещо по въпроса.

  • Гласувайте за Таня рейса, обещала е новите (20 годишни) рейсове да ходят до Узана (ако могат да стигнат до там цели)!!! Поляната на Узана е подходяща за кръгово! Какво общо има Таня рейса с Узана че да се гласува за нея???

  • Троловете от ЦК на ГЕРБ – София още не са получили команда да гласуват, за разлика от 2-те вилъжерски мастии в Гербово, затова Фандъчката в монмента е със само 7.47%. Изключително точно и представително класиране :)))

  • И защо са сложили Гербово в групата на градовете с над 50 000 селяни?

Напиши коментар