Култура, Новини|28.11.2018 10:23

Гласувайте за ЕМО „Етър“ в категорията „Духът на България

снимка: ЕМО „Етър“, Архив

Етнографски музей на открито „Етър” е в челните позиции във временното онлайн гласуване на годишните награди в туризма. Емблематичната за Габрово културна институция събира подкрепа за категорията „Духът на България”, където са номинирани още седем събития на различни организации.

Ако имате желание да подкрепите ЕМО „Етър” – Габрово, може да го направите ТУК.

снимка: ЕМО „Етър“, Архив

За да стане емблематичната габровска институция краен победител, подкрепата е необходимо да продължи. Ако вече сте гласували, бихте помогнали като информирате вашите приятели и да ги подтикнете също да гласуват.

снимка: ЕМО „Етър“, Архив

ЕМО „Етър” кандидатства с „Празник на пестила”. Екологично чистият хранителен продукт е известен още като „габровски шоколад”.

снимка: ЕМО „Етър“, Архив

Чрез онлайн вота се избират победителите в отделните категории. Всеки може да гласува еднократно за един участник в една категория, като се отчита едно гласуване от всеки IP адрес, но може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

снимка: ЕМО „Етър“, Архив

Експерти ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.
Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2018 г. в 24:00 часа. Призьорите ще бъдат обявени на церемония на 11 декември 2018 г. в София.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

Напиши коментар