Култура, Новини|12.11.2018 17:00

Ново творческо и образователно ателие „Имате поща“

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

По повод на две от най-новите изложби в Музея на хумора и сатирата – „Поздрави от… Италия и България” и „Айляк карикатура“, на 17 и 18 ноември ще се проведе творческо и образователно ателие, посветено на пощенските картички.

Участниците ще имат възможността да разгледат две от най-новите изложби в Музея и през групови игри да научат повече за най-масовото средство за комуникация през XX век.

Кога се появяват картичките? Какво най-често е изобразено на тях? Каква е ролята им днес? Отговори на всички тези въпроси ще получат участниците в „Имате поща“.

В творческата част ще бъдат изработвани уникални картички по нестандартен и шеговит модел, предлаган единствено в Музея на хумора и сатирата.

Ателиетата ще се проведат при минимум 5-ма записани участници за всеки от дните.

Записването за участие може да бъде направено до 16 ноември, петък, на тел.: 0878458430 или priateli@humorhouse.bg

Ателието е подходящо за деца от 6-12 години, както и за семейства.

В Музея се предлагат членски карти „Приятели на Хумора”, с които в рамките на цяла календарна година можете да посещавате изложби в Музея безплатно, колкото често пожелаете, а за определени събития и всички образователни програмиполучавате 20% отстъпка от цената на билета. Картите са четири вида: младежка, индивидуална, семейна и сребърна.

Притежателите на картите имат възможност да се абонират за месечен бюлетин с програмата на Музея и имат привилегията да участват в специално организирани за тях събития.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар