Любопитно, Новини|29.10.2018 16:51

Габрово набира предложения за мото на Карнавала

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Община Габрово обяви, че набира предложения за мото на Карнавал 2019. Крайният срок за участие, в който могат да постъпят идеите, е 7 ноември 2018 година, информираха от администрация на кмета.

Всяка година най-голямото и най-вълнуващо събитие за нашия град – Карнавалът, минава под различен знак.

Провокирани от събития, личности, от проблеми или кризи, организаторите на най-мащабното събитие в Габрово всяка година избират различна тема, а с нея – лого и мото на събитието.

Новото мото на Карнавал 2019 трябва да отговаря на следните условия:

„…  Да е свързано с живота, да казва много, ала с малко думи, да служи като връзка помежду ни. За предпочитане е да разсмива и скуката от упор да убива. И още: да е камъче в обувката, да няма нищо общо със преструвката, да носи поне щипка злободневие, да не нагарча като ежедневие.

И непременно в своето послание да е оптимистично пожелание! Но тъй като сме габровци заклети – Пари не даваме. Само съвети! Бъдете креативни и взискателни, бъдете прелюбезни и внимателни, мислете и пишете, словославяйте и габровския Карнавал прославяйте.“

Всички гениални идеи, хрумвания и предложения за карнавалното мото на Габрово през 2019 година можете да изпращате на електронен адрес: kultura@gabrovo.bg, до 7 ноември.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

5 коментара

  • „Габрово е оцелял, защото РОМА Е ПИЛ И ЯЛ !!!“

  • Карнавално мото – „За кмета и 100 тояги са малко“ „Габрово е оцелял защото креватна мажоретка е избрал“ „Габрово първенец по присвоени евросредства“ и едно последно предложене „Вилажера е оцелял защото на Парчовци ром го е ебал“

    Благодаря!

  • Чрез УСВОЯВНЕ към ЛИЧНО АБОГАТЯВНЕ

  • Чрез УСВОЯВНЕ към ЛИЧНО ОБОГАТЯВНЕ

Напиши коментар