Новини, Спорт|16.10.2018 11:16

Кметът на Севлиево награди победителите в Петия кръг от шампионатa по офроуд

снимка: Община Севлиево

Кметът на Севлиево д-р Иван Иванов награди победителите в Петия кръг от националния шампионат по офроуд в дисциплината „траял“. Състезанието се проведе през уикнеда в село Градница.

снимка: Община Севлиево

Състезанието, събрало стотици любители на този вид спорт, бе организирано от Офроуд клуб „Севлиево 4х4 екстрийм“, с подкрепата на Община Севлиево.

В края на неделния ден, в 16:00 часа на официална церемония кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов връчи наградите на победителите в състезанието.

В клас „Отворен“ призовото място зае пилотът Мартин Методиев с навигатор Мартин Иванов, които стартираха под номер 11. Второто място зае Константин Тодоров с навигатор Стефан Николов, а на трета позиция се класира Виктор Стоянов с навигатора му Калоян Казаков.

В клас „Стандартен“ първо място си извоюва Бени Бенев с неговия навигатор Пепи Марковски. На второ място се класира Йордан Фотев, който беше навигиран от Георги Ингилизов, а третото място зае Светлин Илиев с навигатора му Мариян Манолов.

Крайното класиране в клас „Модифициран“ е както следва: първото място е за Милен Златев с навигатор Георги Тихов. На второ място е двойката пилот – навигатор съответно Цветан Найденов и Христо Александров. На трето място е Иван Еленков с навигатор Николай Иванов.

снимка: Община Севлиево

В клас „Прототип“ призовата позиция е за Илиян Илиев със своя „паяк“, на второ място е Цонислав Христов с навигатор Здравко Дамянов и тяхната „желязна буболечка“, а трети се класира Стоян Францов, навигиран от Красимир Данаилов с „Вамп Прото АСК Зверино 4х4“.

снимка: Община Севлиево

“Изключително благодарни сме на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов за предоставената подкрепа и домакинство. Организацията беше перфектна и вярвам, че това е само първият от множество шампионати”, каза председателят на офроуд клуб „Севлиево 4х4 екстрийм“ Мирослав Иванов.

снимка: Община Севлиево

Д-р Иван Иванов пожела успех на състезателите и до нови срещи следващата година на същото място.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар