Новини, Обяви|16.10.2018 10:46

Първите 7 стъпки в гещалт терапията


По инициатива на Българския институт по гещалттерапия (БИГТ) от октомври тази година стартират тематични преживелищни групи, водени от гещалттерапевти в различни градове на страната.

Групите са подходящи за студенти, хора интересуващи от обучението по гещалттерапия и други с различен интерес от бъдещо обучение, които желаят да се обогатят с нови познания, осъзнавания и инструменти за справяне в живота и работата.

Форматът е седем 3-часови срещи, проведени в рамките на 4 месеца. Групите са от 8 до 12 участника и са затворени, което означава, че след началото на групата нови участници не се приемат. Всяка група се води от двама гещалттерапевти. Включването на участниците в групата става с предварителен контакт и среща с водещите.

Групите се структурират и водят по установен от БИГТ стандарт, като всяка група е уникална спрямо индивидуалните особености на участниците. Издава се сертификат за участие за 21 часа личен опит с гещалттерапия – кредит при последващо обучение. Таксата за една среща е 60 лв.

Събитието в Габрово ще се проведе на 15 ноември. Всеки желаещ да добие нови познания, осъзнавания и инструменти за справяне в живота и работата може да заяви своето участие предварително на телефон 0896 732 839 или на мейл: vkrastinkova@yahoo.com.

Водещи ще бъдат Велина Кръстинкова и Красимира Божанкова.

Велина Кръстинкова, снимка: Личен Архив

Велина Кръстинкова е магистър психолог “Психология на личността”, гещалттерапевт, 10 години практика като психолог.

Красимира Божанкова, снимка: Личен архив

Красимира Божанкова е магистър психолог “Социална психология”, гещалттерапевт, фасилитатор “Системни констелации”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар