„Габрово Тур“ отвори офис в Севлиево


На 1 септември туристическа Агенция „Габрово Тур“ отвари свой офис в Севлиево, намиращ се на ул. „Стара планина“ № 34 /бившата пицария Империал/.

Агенцията предлага богат избор от изгодни почивки в България и чужбина, ранни записвания за Турция, Гърция и България, автобусни и самолетни екскурзии, автобусни и самолетни билети, хотелско настаняване, индивидуални почивки, екзотични дестинации и last minute оферти.

Предлага почивки за Турция и Гърция, автобусни екскурзии с отпътуване от Севлиево, Габрово и Велико Търново, и гарантира отлично качество и обслужване на своите клиенти.


Туристическа Агенция „Габрово Тур“ е лицензиран турагент, чиито стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните туристически услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

Зад гърба си има над 12-годишен опит и работи с агенции и туроператори в почти всички градове на страната, доказали се като надеждни партньори, отговарящи на всички ваши изисквания и критерий.
Доверявайки се на „Габрово Тур“ вие печелите:

ВРЕМЕ – предоставяйки ви най-добрата оферта за вас, според вашите критерии;
ПАРИ – спестявате от телефонни разговори, писане на e-mail, сканиране на Договори, изпращане на Договори, разпечатване на ваучери и документи, банкови преводи;
СИГУРНОСТ – Получавате писмена оферта за екскурзия или почивка. След резервация получавате и подписвате Договор на място при нас. Заплащате в брой в офиса ни или с банков превод, получавате всички необходими документи – ваучер, фактури и финална информация за отпътуването ви.

Заповядайте в офиса на „Габрово Тур“в град Севлиево, на ул.“ Стара планина“№ 34 /бившата пицария Империал/.

Работно време от понеделник до петък от 10.00 – 18.00 ч. и събота от 10.00 – 14.00 ч.

Можете да посетите офиса на агенцията и в Габрово, на адрес: бул. „Могильов“ 47, Тера Мол, ет-1, срещу Била.

Свържете се с „Габрово Тур“ на тел.: +359 895 477 035 или на имейл: gabrovotour@abv.bg, както и през фейсбук.

„Габрово Тур“ е оторизиран туристически агент, където може да резервирате програмите на: Бохемия, Тез Тур, Руал Травел, Съни Турс, Емералд Травел, Дорис, Ориент 99,  Караджъ турс, Абакс, Сън Травел, Дари травел, Уелкъм травел, Виа Орбита, Вени травел и много др.

Коментарите са затворени