Новини|31.08.2018 10:43

Започва регистрацията за „Габрово Иновейшън камп“

снимка: ОИЦ – Габрово

Можем ли да решим ефективно, ефикасно и устойчиво значим обществен проблем чрез СОЦИАЛНА ИНОВАЦИЯ? На този въпрос ще търси отговор „Габрово Иновейшън камп 2018“ (Gabrovo Innovation Camp), който ще се проведе от 4 до 6 октомври в Габрово.

За място на неговото провеждане, организаторите Областен информационен център – Габрово и Община Габрово, избраха Смешната къща или Дома на хумора и сатирата, за да погъделичкат, разсмеят, вдъхновят и провокират участниците към нестандартност, креативност и дори дързост в предложенията.

Предвижда се в инициативата да се включат над 80 участници, които ще обмислят и предлагат решения на 6 отделни предизвикателства, обособени в работни групи и водени от вдъхновяващи ментори от страната и чужбина с опит да фокусират груповата комуникация в търсенето на нови подходи и решения.

снимка: ОИЦ – Габрово

Регистрацията на участниците вече започна и ще продължи до 20 септември 2018 г. След нейното приключване организаторите в партньорство с менторите ще изберат най-вдъхновените участници за всяко едно от следните предизвикателства: Бизнес и социално предприемачество, Сребърна икономика, Младите хора в социалните иновации, Зелени иновации, Образование на бъдещето, Технологиите в социалните иновации. Предвидено е и 7-мо Тайно предизвикателство, участниците в което вече са избрани. Кои са те и какво се очаква от тях, ще научите по-късно.

А сега е време да разгледате тук обновената методология за провеждане на Иновативни лагери на Комитета на регионите, а след това да мотивирате своето желание за участие в третото издание на Gabrovo Innovation Camp 2018 чрез формата по-долу.

Форма за регистрация.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар