Новини, Спорт|01.08.2018 13:23

Изграждат игрище за няколко вида спорт в двора на севлиевското ОУ „Христо Ботев“

снимка: Община Севлиево

Община Севлиево продължава политиката си по подобряване на спортната база в града, обявиха от администрацията на кмета Иван Иванов. Подадени са необходимите документи за финансиране на проект за изграждане на мултифункционално игрище в двора на ОУ „Хр. Ботев”. Новото инвестиционно намерение бе публикувано на сайта на Общината.

Новият обект ще се намира в южната част на училищния двор и ще бъде с размери 17 х 27 метра, с две тренировъчни полета. Настилката ще представлява изкуствена трева, която ще позволява да се тренира мини футбол и баскетбол.

Предвидена е и допълнителна площ за осигуряване на зона за сигурност и комуникация. Съоръжението ще бъде обезопасено с 6-метрова ажурна ограда, в четирите ъгъла на която ще бъдат монтирани LED прожектори на височина 8 метра.

По обявените пазарни консултации за определяне стойността на разходите за извършване на СМР бяха подадени оферти от три фирми. След разглеждане и сравняване на представените от участниците ценови предложения и оценка по критерия „най-ниска предложена цена” на първо място бе класирана „Бибо 69” ЕООД – София.

Площадката в ОУ „Христо Ботев” ще се използва от всички жители на града, като достъпът до нея ще бъде осигурен по същия начин като при мултифункционалното игрище в жк. „Митко Палаузов”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар