Новини, Политика|30.07.2018 10:21

Корнелия Нинова награди победителите от велопохода „Бузлуджа – 2018“


Лидерът на БСП Корнелия Нинова награди победителите от велопохода за купа „Бузлуджа -2018“. Състезателите бяха разделени на 4 категории.

От възрастова група „Юноши”, наградени от лидера на БСП Корнелия Нинова бяха: на трето място – Йордан Петров от Сливен, на второ – Преслав Балабанов от Несебър, а победител е Гавраил Стефанов от Габрово.


От „Мъже – елит” на трето място се класира Стефан Христов от Стара Загора, на второ – Петър Чавдаров и победителят в категорията, който изкачи и първи историческия връх Шипка, беше Александър Алексиев. Той покори разстоянието само за 48 минути и 28 секунди, а лидерът на БСП Корнелия Нинова му връчи медал и парична награда.

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев награди победителите от възрастова група „Мастърс до 50 години”. На трето място бе отличен Петър Дашев, на второ – Красен Киров, а на първо медалът бе връчен на Веселин Мичев от Габрово.

Лидерът на БСП награди и победителите от „Мастърс над 50 години”. На трето място бе отличен Иван Иванов, на второ – Манол Вравчев и победител в тази категория беше Добромир Минчев.

Най-младият велосипедист, изкачил връх Шипка, бе Стоян Шукулов. Той също получи награда от Корнелия Нинова.


Купата на името на Васил Дянков бе връчена на победителя в състезанието – 25 годишният Александър Алексиев от Мъглиж от съпругата на легендарния колоездач Стилияна Тихова.


Председателят на БСП Корнелия Нинова, заедно с ръководството на левицата и нейни членове, поднесоха венци на паметника на връх Шипка по повод 141 годишнина от боевете на върха.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети:
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар