Свържи се с нас

Новини

Обновеният офис на VIP Security в Габрово отвори врати

*Платена публикация*

Published

on


Лидерът в сферата на сигурността у нас VIP Security напълно обнови офиса си в град Габрово, с което подобри още повече услугите си за жителите. Не на шега представителството на VIP Security отвори врати в централната част на града на улица „Цанко Дюстабанов“ № 3.

Новият ни офис е модерен и изглежда много добре отвън и отвътре. Локацията на офиса също е отлична, което улеснява още повече клиентите. Нашият екип е изключително доволен от направените от компанията промени. Въпреки че офисът е готов от няколко дни, вече получаваме положителни отзиви и от нашите посетители“, коментира офис мениджърът на VIP Security в град Габрово Михаил Величков.

Компанията се грижи за сигурността на стотици домакинства и частни бизнеси в града на хумора и сатирата. VIP Security оперира в Габрово от 2016 година и продължава да се развива, да инвестира в града и да подобрява качеството на своите услуги.

„Държим нашите клиенти да получават най-добрите услуги и да се чувстват добре всеки път, когато посещават наш офис. Поради тази причина инвестираме в подобряване на всички наши обекти в страната. Щастливи сме, че завършихме с обновяването на офиса ни в Габрово и вече посрещаме нашите клиенти в изцяло нова и по-приветлива обстановка“, коментира изпълнителния директор на VIP Security Александър Митев.

Пълният спектър от услуги за сигурност за корпоративни и частни клиенти се предлага в Габрово. В обновения офис на VIP Security габровци могат да заплащат своите месечни такси, да се консултират с експерти по сигурност, да правят справки по своите договори, както и да подписват нови такива.

“Откакто компанията започна да работи в Габрово, сме направили значителни инвестиции в услугите ни тук и в развитието на служителите ни, което се отразява и на цялостното подобряване на сигурността в региона.”, коментира още Александър Митев.

Почти 20 години VIP Security е лидер в сферата на сигурността и охранителната дейност. За тези години компанията успя да спечели много доверени клиенти – от обикновените граждани до големи корпорации. Дейността на VIP Security в национален мащаб покрива пълния спектър услуги за сигурност. Компанията оперира в над 1 000 населени места, а за спокойствието на всички, избрали услугите й, се грижат над 5 000 служители.

Култура

„Познай кой ще дойде на вечеря?“ в Габрово

Published

on

Когато Даниел (Мариан Бачев), преуспяващ адвокат, за поредна вечер се връща в малките часове на нощта при съпругата си Катрин (Диана Любенова), с оправданието, че е бил при най- добрия си приятел, който е в депресия, тя не може да приеме това извинение.

Още повече, че никога всъщност не е виждала въпросния приятел Чарли (Антоан Петров – Анди). Притиснат от Катрин, Даниел е принуден да покани Чарли на вечеря.

Но липсата на реално съществуващ приятел поставя изобретателния адвокат в безумната ситуация да прибегне до услугите на случайно срещнат клиент на един бар.

Как ще протече вечерята, какви рискове и обрати ще се стоварят върху главата на Даниел и дали Катрин ще познае кой всъщност е дошъл на вечеря? Това ще разберете, само ако гледате пиесата на Адриен Ракка “Познай кой ще дойде на вечеря?”.

Спектакълът ще се играе този петък – 26 април, в зала „Възраждане“ в Габрово, от 19.00 часа.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Новини

ДГ „Явор“ отбеляза Деня на Земята с „Азбука на щастието“

Published

on

„Азбука на щастието“ бе мотото на инициативата , с която ДГ „Явор“ отпразнува Деня на Земята.

В парка „Колю Василев – Обов“ усмихнати деца и родители се срещнаха, за да си спомнят как се случват приятелствата.

Бяха организирани няколко къта със занимания по интереси „Йога“, „забавно рисуване с пръсти“, „Ритъм и ударни инструменти“, „Весела паяжина“.

Рисунки върху асфалтовите алеи украсиха Деня на всички. Естествено, децата получиха подаръци от учителите – балони и специална книжка, посветена на празника.

Дейностите бяха част от проект на МОН, посветен на благополучието на децата.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица