Полицията призова: Спазвайте ограничението между Габрово и Драгановци!

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Сектор „Пътна полиция“ припомня, че трафикът по направление Габрово – Севлиево е насочен по обходни маршрути, тъй като вече е спряно движението на моторните превозни средства по пътя между Драгановци – Габрово. Ограничението е въведено, поради ремонт на моста близо до село Новаковци и ще важи до 12 септември.

Определените от Агенция „Пътна инфраструктура“ обходни маршрути са, както следва:

Товарните автомобили над 5 тона се отклоняват на пътен възел „Поповци“ по път III-5004 към село Рязковци, оттам по път III-4403 към село Козирог и по път III-4041 към град Севлиево.

Всички останали видове моторни превозни средства преминават по път III-4402 през селата Враниловци, Райновци, Гъбене, Горна Росица и град Севлиево.

Движението по направление Севлиево – Габрово се осъществява по път III-4402 през селата Горна Росица, Гъбене, Райновци, Враниловци и гр.Габрово. Жителите на селата Драгановци и Новаковци, както и автобусите, обслужващи населените места, ползват общинския път GAB 3008 през село Новаковци.

Водачите да спазват стриктно въведените ограничения за движение, призовават от Пътна полиция и допълват, че нарушителите ще бъдат санкционирани.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • На 19.06.2018 пътувах от Габрово до Севлиево и обратно с лек автомобил по маршрута Габрово- Враниловци- Райновци- Гъбене – Г.Росица-Севлиево.
    На отиване и връщане по тесният път бяха пуснати товарни автомобили и ТИРОВЕ които затрудняваха движението /трябваше да се спира при разминаване/.
    На разклона за Горна Росица на сянка имаше патрулка на КАТ която си нямаше хал хабер кой трябва да приминава и кой не.Такъв пост трябва да бъде поставен на разклна на Г.Росица -Гъбене, Батошево към Габрово и такъв преди Враниловци за Севлиево.Задачката е много проста и елементарна , но………..кухите глави които трябва да направят това стоят в канцелариите и не струват 5 пари.

Напиши коментар