Новини|13.06.2018 12:27

Пренасочват трафика между Габрово и Севлиево по обходни маршрути

снимка: Агенция „Пътна инфраструктура“

От днес – 13 юни, до 12 септември се спира движението на моторните превозни средства по пътя между село Драгановци и Габрово, от км 18+000 до км 18+965. Ограничението е поради ремонт на моста близо до село Новаковци.

Движението по направлението Габрово – Севлиево ще бъде пренасочено по обходни маршрути.
Товарните автомобили над 5 тона ще се отклоняват на пътен възел „Поповци“ по път III-5004 към село Рязковци, оттам по път III-4403 към село Козирог и по път III-4041 към град Севлиево.

Всички останали видове моторни превозни средства ще бъдат насочвани по път III-4402 през селата Враниловци, Райновци, Гъбене, Горна Росица и град Севлиево.

Преминаването по направление Севлиево – Габрово ще бъде по път III-4402 през селата Горна Росица, Гъбене, Райновци, Враниловци и гр.Габрово. Жителите на селата Драгановци и Новаковци, както и автобусите, обслужващи населените места, ще преминават по общинския път GAB 3008 през село Новаковци.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Ремонтът на мостовото съоръжение при км 18+693 е част от извършващата се в момента рехабилитация на над 27 км от път II-44 Севлиево – Драгановци – Габрово. Отсечката е включена в лот 11 и лот 12 на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинасирана от Европейския фонд за регионално развитие. Второкласният път II-44 осигурява най-кратката връзка между столицата и Габрово, между Севлиево и Габрово, и свързва населените места от Северна България с прохода Шипка и Южна България.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

5 коментара

 • Ей хайката олигофрени, къде пишете коментари непрестанно, как не сте се изакали под тази статия все още?? преди да сте написали поредната глупост там за соросоидните простотии, за русия и за щатите СПРЕТЕ и вървете на преглед при д-р Господинова, малоумници!

 • Едно от най-великите постижения на нашето управление е това, че ще изградим път от Габрово до Севлиево. За построяването на 15 километра ще са нужни само 12 месеца. Ще видите какъв хубав нов път ще ви направим и няма да е като бай-Тошовите пътища дето карат по 30 години, а след 2 години пак ще го правим наново.

 • Това не е сайт на ГЕРП и нашата цел не е благоденствието на Сорос, Америка, Кратунко, Прокопиев, Донев и Гнойко. Като не ви харесва вървете си четете демократичните соросоидни помии – Дневник, Капитал, ПомияПуул, КлоЗет и Дарик.

 • Да живей Жокер Медия!

 • „Западните“ соросоиди закриха градските тоалетни, тъй като висшите кадри на ГЕРП са от полубожествен произход като другаря Ким Чен Ун и никога не отделят фекалии, а урината им е толкова чиста, че може да се използва като дестилирана вода!!!
  A пътищата ни са по- кaто в Германия и немците идват да се учат от нас как да правят асфалт без дупки.
  И вие плюете по нас…

  Народе????

Напиши коментар