Новини, Спорт|12.06.2018 10:18

Шахматистките на КНСБ – Габрово станаха трети

снимка: Регионален съвет на КНСБ – Габрово

Отборът на Регионалния съвет на КНСБ – Габрово по Шахмат – жени спечелиха трето място на Петнадесетия работнически спортен фестивал с международно участие, който се проведе от 6 до 10 юни в к.к. „Албена”.

Габровската синдикална структура бе представена от шест участника в два отбора – Шахмат – жени и Дартс – мъже. Водач на отборите и тази година беше Николай Найденов.

Мария Гечекова и Радослава Лалева завоюваха третото място, грабвайки купата и бронза след оспорвани срещи с шахматистките от Energoatom, Украйна и АЕЦ „Козлодуй”, които се наредиха на първите две призови места.

снимка: Регионален съвет на КНСБ – Габрово

Международният работническия спортен фестивал по традиция се организира от Българска работническа федерация „Спорт и здраве”, съвместно с Конфедерация на независимите синдикати в България и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Международната конфедерация за работнически и аматьорски спорт (CSIT).

Тази година спортното събитие събра над 1 700 участника в 19 вида спорт от четиринадесет държави от Европа, Азия, Африка и Америка.

снимка: Регионален съвет на КНСБ – Габрово

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

  • Захваченные ранее жителем штата Флорида четыре ребенка погибли. Об этом со ссылкой на полицию сообщает газета Orlando Sentinel.
    Ранее глава полиции города Орландо Джон Майна сообщил, что в штате Флорида местный житель Гэрри Линдси вступил в перестрелку с полицией и взял в заложники четверых детей в возрасте от года до 12 лет.

    Инцидент произошел, когда сотрудники правоохранительных органов прибыли проверить сообщение о домашнем насилии в одной из квартир в Орландо. При попытке задержания подозреваемый оказал сопротивление, открыл стрельбу и тяжело ранил одного из стражей порядка. После этого мужчина забаррикадировался в квартире с четырьмя детьми.

  • Баща ми са казваши Парчо и калайдисваши менци. Майка ми са казваши Айше и гледаше на ръка и крадеши кокошки. За щастие, 44 – та година Крассная Армия завладя фашистка България и дади властта на нас – помацити и циганити. Дан съ чудити що всички в ГЕРП(к) – Габрово и не само приличами на пържени кучета.
    За другаря Цецо Тъпото е ясно- загорял е от плажа в Созопол, ама другити???

  • Обичам мириса на напалм рано сутрин…край офиса на ГЕРБ.

Напиши коментар