Любопитно, Новини|08.06.2018 9:19

Космическо шоу за децата в Габрово

Мобилен планетариум Астронет посреща деца, любители на астрономията и природата от 5 до 14 години. Интерактивното шоу ще се проведе на 10 юни, неделя, в търговския център на бул.“Могильов“ в Габрово. Организатор на събитието е Щура лаборатория.

Организаторите целят да събудят интереса на децата, в областта на науката, да визоализират допълнителната информация за предметите, преподавани в училище. Мобилният планетариум Астронет обикаля цялата страна и сега негова спирка е Габрово.

В рамките на 60 минути, децата ще преживеят нещо ново и вълнуващо. Филмите, които малчуганите ще наблюдават в планетариума са с научна тематика, съобразени с възрастовите групи и се прожектират на 360-градусов екран.

Освен това, всички участници ще имат възможността да наблюдават Научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.

Мобилната конструкция на планетариума може да побере до 20 участника едновременно. Всяко дете ще получи научен подарък, който може да си вземе вкъщи.

Повече за космическото шоу в Габрово, както и условията за участие можете разберете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар