Крими, Новини|07.06.2018 16:05

Задържаха под стража бияч, ритал пред дискотека главата на мъж

Снимката е илюстративна

По искане на Районната прокуратура в Севлиево, съдът постанови вземане на мярка за неотклонение “задържане под стража“ по отношение на мъж, за извършено хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

С. Х. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 1 юли м.г. в Севлиево, около 04.30 часа сутринта пред дискотека „Фейс“ в съизвършителство с Т. М., при условията на опасен рецидив и по хулигански подбуди, чрез нанасяне на удари с крак в областта на лицето и главата, причинили средна телесна повреда – мозъчно сътресение, представляващо разстройство на здравето, временно опасно за живота на Ю. М.

Съдът прие доводите на прокуратурата, че извършеното деяние е тежко умишлено престъпление, за които Законът предвижда наказание лишаване от свобода от пет до дванадесет години.

От събраните до този момент доказателства, може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието.

Съществува реална опасност обвиняемият да извърши други престъпления и да се укрие, тъй като деянието, предмет на досъдебното производство, е извършено при условията на опасния рецидив, поради което съдът взе най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

Напиши коментар