Новини, Политика|04.06.2018 10:00

Безплатни детски градини в Габрово, поискаха от БСП

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Групата на общинските съветници на БСП – Габрово се обяви за пълното премахване на таксата за посещение на детска градина от деца в Габрово.

Това социалистите направиха по време на последното редовно заседание на Общински съвет – Габрово, където представителите на левицата се обявиха срещу част от промените в Наредбата за местните данъци и такси.

Областният председател на БСП и общински съветник Николай Григоров заяви категорично, че той и колегите му не приемат и са против вдигането на таксата за посещение на детска градина.

Той мотивира това решение на групата на „червените“ в местния парламент с проблемите, свързани с раждаемостта и коментира, че мярката, приета с гласуване от управляващото мнозинство, не стимулира габровските семейства да имат деца.

Групата на БСП се обявява за пълно премахване на таксата за посещение на детска градина от деца, чиито родители са жители на Габрово. Според левицата средства за това детските градини в Габрово да станат безплатни има и те могат да бъдат осигурен от местната хазна.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

7 коментара

 • Детските градини са безплатни само за децата на вносните мургавелковци, дето ги внасяме на цели катуни от Казанлък!!!

  Вие сте много тъпи и прости и ни избирате безплатно, затова ще ви дерем за градини и за данък сгради и смет, а ромляните ще ги настаняваме в безплатни жилища на 1000лв. месечни помощи.

 • Ще си продам единия Ролвкс и ще дам парите на Вилъжерчо да си санира землянката и да се гушка с пръча на топло зимъска.

  Щото съм социален!!!!

 • И аз искам безплатен вазелин и безплатна аналопластика, да стана пак девствен, ама НЯМА.

 • Точно тъй, БйеСйеПйе са на власт от девет гадини и крадат милиони без капка срам, и затуй те ша осигурят безплатни градини за младите гербобромчета!!!

 • Само 4 милиарда лева успяхме да отмъкнем през КТБ ние, Борисов/Доган/ Пеевски и мръсните соросоиди .Щото крадим и лъжем като крастави мастии. Отде пари да ви правим безплатни детски градини, те тия палати по Гиргините да не са от закуски?

 • плюя на парчовската отрепка, дето все се прави на незнаеща.

 • Как да имаш желание да имаш повече от 1-2деца като повечето граждани работим за ниски заплати.

Напиши коментар