Крими, Новини|21.05.2018 11:29

Катаджии спряха двама шофьори, станали от масата с наздравици

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Двама шофьори се разделиха с книжките си, а срещу тях вече са образувани бързи полицейски производства, след като бяха спипани от органите на реда да карат пияни. Безотговорните водачи били спрени в събота, 19 май.

Около 01.20 ч., на ул. „Стефан Пешев“ в Севлиево, полицейски екип спрял за проверка „Ауди“. Установено било, че водачът – 55-годишен местен жител, управлявал колата след употреба на алкохол. Техническото средство, с което бил изпробван мъжът зад волана, отчело 1.96 промила.

Около 19.00 ч., същият ден и на същата улица, полицейски екип проверил и водача на лек автомобил „Рено“. 52-годишният шофьор на колата от Габрово успял да надмине „постижението“ на колегата си, като  се отчел на дрегера с кошмарните 2,25 промила. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Със свидетелството си за правоуправление на МПС се прости и 19-годишен младеж от севлиевското село Градница, хванат да шофира под въздействието на два вида наркотици. Нарушението му било установено ден по-рано, в петък по пладне.

Около 12.50 часа, пак на ул. „Стефан Пешев“ в Севлиево, полицейски екип спрял за проверка „Ауди“. Установено било, че водачът управлявал автомобила след употреба на амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар