Любопитно, Новини|15.05.2018 16:35

И тази година ще има „Бирфест“ на площад Възраждане!

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

И през тази година на централния градски площад „Възраждане“ в Габрово ще бъде организиран „Празник на бирата“ в седмицата на Карнавала.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Днес, 15 май, в часовете около обяд започна изграждането на „биреното градче“, традиционно позиционирано на площада пред Общината, което и този път ще приюти любителите на кехлибарената напитка и скарата, докато се наслаждават на изпълненията на живо и концертите от откритата сцена.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

По думите на ръководителя на монтажните работи днес и утре (16 май) се очаква да бъде „офанзивата“ по неговото построяване, за да може в четвъртък „биреният фестивал“ да бъде открит за посетители. Той ще остане на площад „Възраждане“ до неделя, включително.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

„Запасили сме се с достатъчно количества бира, други напитки и безалкохолни. Скарите ще работят постоянно, така че всеки гост е добре дошъл, за да похапне и пийне, и се наслади на богатата програма за Карнавала. Охладени напитки и мезета на скара ще има за всички“, заяви още пред „Габрово Нюз“ ръководителят на дейностите.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

  • Ше ме цака с топла бира…
    Че му я треснем на Кратунко у главата!!!

  • Ний пък шси напрайм горе на кенефа на Бaнкя наш си фест лятото. Ша маами кибасбчита и ша слушани Цеца Величкович и Лепа Брена как ша ни отърват от комунетатъ и социалното равенство, и ша ни спасят от руско робство с помощта на коаналиционния ни партньор Пудела Валери.

  • Спести си евтините опорки, курво шорошка. Ако не са ги предоставили на Съветския Съюз, същите оръжия са щели да ги дадат на Третия Райх!

    На 23 юни 1941 г., ден след като Германия напада Съветския съюз, Хари С. Труман, който тогава е сенатор, а по-късно става президент казва: „Ако видим, че Германия побеждава, ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели, ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си.“

Напиши коментар