Новини|23.04.2018 10:07

СУ „Отец Паисий“ се включи в Деня на отворените врати

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

СУ „Отец Паисий“ – Габрово отвори врати и в съботния ден, за да се включи в инициативата „Ден на отворените врати“. Всички желаещи можеха да посетят училището и да се запознаят отблизо с предложенията за прием и възможностите да станат част от училищната общност.

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

Бъдещи първокласници дойдоха със своите родители, за да разгледат училището, да надникнат в класните стаи и да рисуват на асфалт.

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

Ученици от училището демонстрираха своите умения – пирографираха, рисуваха върху асфалт и гипсокартон, довършваха своите макети на габровски къщи, изработваха предмети за домашния интериор с помощта на различни техники – плетене от хартия, макраме, декупаж.

снимка: СУ „Отец Паисий“ – Габрово

Възпитаници на училището, от осми и девети клас, показваха какво са усвоили досега в специалностите „Интериорен дизайн“ и „Строителство и архитектура“. Те споделиха своите очаквания за по-нататъшното си професионално развитие и обясниха на бъдещи осмокласници, че няма да съжаляват за избора си, независимо коя от двете професии ще изберат – тази на дизайнер или на строителен архитект.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • Вървете го вижте за последно, защото даскалото е сепарирани и догодина сме планирали да го закрием!!!

  • Другаря Кирчо Добрев ми подари единия си Ролекс, защото ми падна единия панел от луксозната ми панвлка в ЖК Хиподрума, а са плъзнали едни бълхи и хлебарки…
    Трябва да платя на фирма Килерс да ги изтрепе като комунета.
    Отивам да заложа Ролекса при един познат във Факултето…

Напиши коментар