Новини, Общество|23.04.2018 9:58

Администрацията на кмета в помощ на природата

снимка: Община Габрово

В съботния ден повече от 50 служители на Община Габрово се насочиха към три замърсени терена в Габрово.

снимка: Община Габрово

Във фокуса на еко акцията бяха райони в периметъра на блок „Щастие“ и Автогара, дере между кварталите Младост и Трендафил и площадка под скалите на Градище.

снимка: Община Габрово

От трите точки бяха събрани повече от 70 чувала с отпадъци, сред които преобладаващо количество битов отпадък, дребен строителен отпадък, дрехи, обувки и гуми.

снимка: Община Габрово

Групата, водена от кмета Таня Христова, която почистваше района около блок „Щастие“, беше посрещната с особено внимание и одобрение от живущите в квартала.

снимка: Община Габрово

„Пролетно почистване 2018: Обери боклука“ продължи и през неделния ден, 22 април, а финални резултати от кампанията очаквайте в началото на тази седмица.

снимка: Община Габрово

Повече снимки от акцията може да видите във Фейсбук профила на Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

  • Финалният резултат е да си гледат работата, а не да се правят на боклукчии и да изземат функциите на БКС. Работата им е административно обслужване. Това са хора, които са се подготвяли за служители, а не за боклукчии. Организацията е Ленински съботник. Кметицата явно не е надживяла комсомола.

  • Като гледам кметицата на снимките в ролята на малката сметосъбирачка, ами отива и. Като свърши мандата може да се кандидатира да събира фасове по спирките. А ние ще гледаме сеир от канавката 🙂

  • Следващата година ще чистим копторите на избирателите. Ще им измием чиниите, ще им перем чаршафите и ще им изчистим тоалетните. Все пак те гласуват за нас. Трябва да сме им благодарни. Какво като са мургави?

Напиши коментар